Τσίπρας: Γιατί τα παιδιά του δε θα γίνουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού - Τι είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid)

Ελλάδα
Τσίπρας: Γιατί τα παιδιά του δε θα γίνουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού - Τι είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας αλλά και για το πώς περνάει τον ελεύθερό του χρόνο

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας να αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στον Alpha σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι των μετεκλογικών συνεργασιών, ωστόσο μίλησε εκτενώς και για την σύντροφό του Μπέτυ, τα παιδιά του και τα χόμπι του.

Αναφερόμενος στη σύντροφό του είπε ότι είναι μαζί από το λύκειο σημειώνοντας ότι είναι μία γοητευτική γυναίκα αλλά όπως είπε πιο γοητευτική είναι η προσωπικότητά της.

Αποκάλυψε δε ότι η σύντροφός του έχει τον πρώτο ρόλο στο σπίτι. «Αν μας δείτε απέναντι θα καταλάβετε ποιος έχει τον πρώτο ρόλο. Αν δεν τον είχε νομίζω δεν θα πήγαιναν τα πράγματα καλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

//--> //-->

«Το ελάττωμά μου ως πατέρας…»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας τονίζοντας ότι «το ελάττωμα μου είναι η δυσκολία να βάζω τα όρια. Και αυτό τον ρόλο τον έχει η Μπέτυ».

Για την έλλειψη χρόνου σημείωσε ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι πρωθυπουργός για να λείπεις πολύ. «Οποιαδήποτε δουλειά κάνεις μπορεί να σου τρώει προσωπικό χρόνο. Το θέμα είναι η ψυχική επαφή και ο χρόνος που έχεις να είναι δημιουργικός. Η δυσκολία στη περίπτωση ενός δημόσιου προσώπου δεν είναι τόσο η έλλειψη χρόνου αλλά το επιπλέον βάρος που τοποθετηθεί πάνω σου η δημοσιότητα. Εκεί ήθελε και μία ιδιαίτερα προσπάθεια και μία στήριξη. Δεν ξέρω αν το έχουμε καταφέρει 100%».

Και μπορεί η σύζυγός του να έχει τον πρώτο λόγο στην οικογενειακή εστία, ωστόσο εκεί που έχει βάλει τα... όριά του ο Αλέξης Τσίπρας είναι αναφορικά με την ομάδα που θα υποστηρίζουν τα παιδιά του. Όπως αποκάλυψε, είπε στη σύζυγό του ότι «τα παιδιά δε θα γίνουν Ολυμπιακοί».

//--> //-->

//--> //-->

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News