Κώστας Γενηδούνιας στον 98.4: Μόνο δύο δρομολόγια η εθνική γραμμή τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Απόψεις
Κώστας Γενηδούνιας στον 98.4: Μόνο δύο δρομολόγια η εθνική γραμμή τρένων Αθήνα - Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πόρισμα της Επιτροπής Γεραπετρίτη, δικαίωσε τις χρόνιες αναφορές των μηχανοδηγών και ξεκαθάρισε ότι από τον Ιούλιο του 2019 σύστημα τηλεδιοίκησης δεν λειτουργούσε, είπε στον 98.4 ο κ. Γενηδούνιας

Ο Πρόεδρος των Μηχανοδηγών Κώστας Γενηδούνιας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 εξήγησε ότι η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Αθηνών - Θεσσαλονίκης  μετά την τραγωδία των Τεμπών, είναι ουσιαστικά δύο δρομολόγια με μικρές ταχύτητες του προαστιακού, όπου το ένα αρχίζει όταν τελειώνει το άλλο, με διπλές βάρδιες σταθμαρχών και χειροκίνητες γεννήτριες στις σήραγγες και πάντως χωρίς αυτοματοποιημένα συστήματα.

Όπως είπε, το πόρισμα της Επιτροπής Γεραπετρίτη, δικαίωσε τις χρόνιες αναφορές των μηχανοδηγών και ξεκαθάρισε ότι από τον Ιούλιο του 2019 σύστημα τηλεδιοίκησης δεν λειτουργούσε. Οι ευθύνες λοιπόν, είπε , είναι προσωποποιημένες, για την διοίκηση των σιδηροδρόμων αλλά και τους πολιτικούς της προϊσταμένους. Είναι προφανές πως λόγο αυτών των ευθυνών, επικοινωνιακά πλέον  το θέμα επιχειρείται όπως τόνισε να υποβαθμιστεί  εντελώς από την προεκλογική ατζέντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News