Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές - Σε τι καταστήματα μπορούν να εξαργυρώσουν τα χρήματα οι καταναλωτές

Οικονομία
Market Pass: Πότε θα γίνουν οι επόμενες πληρωμές - Σε τι καταστήματα μπορούν να εξαργυρώσουν τα χρήματα οι καταναλωτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass

Η συγκεκριμένη πληρωμή θα είναι και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό. Όσοι έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα αναμένεται να δουν και άλλες δύο πληρωμές μέχρι και την λήξη του προγράμματος τον Ιούλιο.

Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν και οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου. Οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:

  • στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
  • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,
  • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι:

Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.

Δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News