Ακρόπολη: Νιγηριανός επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει

Ελλάδα
Ακρόπολη: Νιγηριανός επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και προσπάθησε να τη βιάσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή γυναίκα στην Ακρόπολη, όταν ένας νιγηριανός της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα του. Ευτυχώς, η κοπέλα αντέδρασε και κατάφερε τελευταία στιγμή να ξεγλιστρήσει από τα νύχια του Αφρικανού βιαστή, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το συμβάν που προκαλεί αποτροπιασμό, σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 25 Απριλίου. Η κοπέλα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, ένα από τα κεντρικότερα σημεία του κέντρου, κοντά στην πλατεία Αβυσσινίας όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο 38χρονος θερμόαιμος Αφρικανός με άγριες διαθέσεις.

Αιφνιδιάζοντάς το θύμα του, ο Νιγηριανός, την άρπαξε και προσπάθησε να τοποθετήσει τα δάχτυλα του στα γεννητικά της όργανα για τη βιάσει, σύμφωνα με το protothema.gr. Η κοπέλα αντιστάθηκε έβαλε τις φωνές και έτρεξε με αποτέλεσμα διερχόμενοι να καλέσουν σε βοήθεια και λίγη ώρα αργότερα ο Αφρικανός βιαστής να πέσει στα δίχτυα των αστυνομικών.

Ο 38χρονος, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News