Σουδάν: Ρουκέτα χτύπησε σπίτι Ελλήνων στο Χαρτούμ - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Ελλάδα
Σουδάν: Ρουκέτα χτύπησε σπίτι Ελλήνων στο Χαρτούμ - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα από το Σουδάν και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, από ρουκέτα που χτύπησε σπίτι Ελλήνων στο Χαρτούμ. Οι οικογένειες των Ελλήνων σώθηκαν από καθαρή τύχη, αφού το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό

Δύσκολες ώρες για τους Έλληνες που βρίσκονται ακόμα στο Σουδάν, το οποίο σφυροκοπάται από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ του στρατού και της παραστρατιωτικής οργάνωσης Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα από το Σουδάν και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, από ρουκέτα που χτύπησε σπίτι Ελλήνων στο Χαρτούμ. Οι οικογένειες των Ελλήνων σώθηκαν από καθαρή τύχη, αφού το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό.

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι υλικές ζημιές που προκάλεσε η ρουκέτα που έπληξε το σπίτι των ομογενών, οι οποίοι είναι από τους περίπου 100 Έλληνες που παραμένουν στο Σουδάν και κάνουν επανειλημμένες εκκλήσεις να μεταφερθούν από το Χαρτούμ σε άλλη πόλη και να απεγκλωβιστούν.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News