Δεν ήξεραν ποιο διαμέρισμα να διαλέξουν πρώτο για να το διαρρήξουν (vid)

Ελλάδα
Δεν ήξεραν ποιο διαμέρισμα να διαλέξουν πρώτο για να το διαρρήξουν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο αλλοδαποί κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου και ανακρίνονται καθώς εκτιμάται ότι έχουν κάνει κι άλλες διαρρήξεις και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο..Διαρρήκτες και ληστές αλλοδαποί και εγχώριοι που είτε μέρα είτε νύχτα "μπουκάρουν" στις ζωές και στις περιουσίες του κόσμου.

Με θράσος 2 Γεωργιανοί διαρρήκτες μπήκαν σε πολυκατοικία στο Παγκράτι ψάχνοντας με τους φακούς στα χέρια διαμερίσματα για να τα διαρρήξουν.

Οι δύο αλλοδαποί έγιναν αντιληπτοί από ιδιοκτήτη διαμερίσματος ο οποίος τους είδε από τις κάμερες ασφαλείας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Με συντονισμένες διαβιβάσεις από το κέντρο της Άμεσης Δράσης, στην περιοχή έσπευσαν άμεσα ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά της συγκεκριμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο Γεωργιανών.

Σε σωματική έρευνα που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους χρυσαφικά και ρολόγια τα οποία είχαν προφανώς αρπάξει από διαμέρισμα άλλης πολυκατοικίας στο Παγκράτι αλλά και δεκάδες κλειδιά πασπαρτού κατάλληλα να ανοίγουν ακόμα και πόρτες ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το real οι δυο διαρρήκτες φαίνονται να κατεβαίνουν τις σκάλες της πολυκατοικίας ψάχνοντας ποιο διαμέρισμα να «χτυπήσουν», ενώ στη μεταξύ τους συνεννόηση επισημαίνουν και την ύπαρξη των καμερών.

Οι δύο αλλοδαποί κρατούνται στο Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου και ανακρίνονται καθώς εκτιμάται ότι έχουν κάνει κι άλλες διαρρήξεις και μάλιστα σε μεγάλο αριθμό διαμερισμάτων.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News