Έριξε κάτω την μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ για να αποφύγει την σύλληψη

Ελλάδα
Έριξε κάτω την μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ για να αποφύγει την σύλληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συλλήψεις 22χρονου και 23χρονου για ναρκωτικά, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθησαν, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, στους Αμπελόκηπους Αττικής, δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 23 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί που περιπολούσαν επιχείρησαν να ελέγξουν τους δύο κατηγορούμενους κατά τη διάρκεια συναλλαγής τους. Οι δύο άνδρες μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή, προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, ενώ ο 22χρονος προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του έσπρωξε την μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ προκαλώντας της φθορές.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου 4,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 23χρονου εντοπίστηκαν 3,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 22χρονου, στο Γουδί, εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: 510,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 18,2 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 2,4 γραμ. κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 35.610 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News