Ελλάδα

Εκλογές 2023: Υποψήφια βουλευτής η Εύη Βατίδου με το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Με ένα βίντεο που απευθύνεται στους φίλους της στο twitter η Εύη Βατίδου ανακοίνωσε πως κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, «ΠΑΤΡΙΔΑ».

Η κ. Βατίδου, ανακοίνωσε πως θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, ενώ κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογική διαδικασία διότι, όπως είπε, από την αποχή επωφελούνται τα μεγαλύτερα κόμματα και εξυπηρετεί το «σύστημα».

Μιλώντας για την πρόεδρο του ΠΑΤΡΙΔΑ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε ότι είναι μια νέα γυναίκα που λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και «έδωσαν» τα χέρια για τον κοινό αγώνα προς τις εκλογές.

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έκλεψε το όνομα, τα στελέχη και...» - Κινείται νομικά εναντίον της Λατινοπούλου

Έξαλλος είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, ότι ιδρύει νέο κόμμα με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ», που μοιάζει υπερβολικά με το δικό του (σ.σ. «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.») και κινείται νομικά εναντίον της.

Η νεαρή δικηγόρος και πολιτικός πήρε μάλιστα και κάποια στελέχη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με τον ίδιο να ετοιμάζεται να καταθέσει την Τρίτη ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, αφού, όπως ισχυρίζεται, το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

««Κλεμμένο» όνομα, «κλεμμένα» κείμενα, «κλεμμένο» πρόγραμμα, «κλεμμένοι» υποψήφιοι – και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», σημειώνουν συνεργάτες του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος έχει διαγράψει πρόσφατα την Α. Λατινοπούλου από το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.. «Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» υπογραμμίζουν ακόμη.

Η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Α. Λατινοπούλου είναι δικοί τους άνθρωποι. Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κριμιτζά, που είναι μέλος του κόμματος Μπογδάνου και υποψήφιος στο κοινό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης και απειλεί τη νεαρή πολιτικό με δικαστήρια.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια