Παγκράτι: Συνελήφθη 42χρονος για βιασμό της γυναίκας με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί παιδί

Ελλάδα
Παγκράτι: Συνελήφθη 42χρονος για βιασμό της γυναίκας με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H γυναίκα με την οποία έχουν αποκτήσει παιδί, τους ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο με την ανήλικη κόρη τους, εκείνος την πλησίασε και δίχως τη συναίνεσή της, την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης

Στη σύλληψη ένας 42χρονου στο Παγκράτι, για τον βιασμό της γυναίκας με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί παιδί, προχώρησε η Αστυνομία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Αττικής συνέλαβαν τον κατηγορούμενο για βιασμό εναντίον της 32χρονης, με την οποία είχε και φραστικό επεισόδιο.

Στο σπίτι στο Παγκράτι, σύμφωνα με το iefimerida.gr μετέβησαν αστυνομικοί μετά από κλήση του 42χρονου αλλοδαπού, σχετικά με το φραστικό επεισόδιο, όπου η γυναίκα με την οποία έχουν αποκτήσει παιδί, τους ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο με την ανήλικη κόρη τους, εκείνος την πλησίασε και δίχως τη συναίνεσή της, την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Μετά από αυτό, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου, όπου και ο άνδρας συνελήφθη. Επίσης, δόθηκε παραγγελία στην 32χρονη για ιατροδικαστική εξέταση.

Κατασχέθηκαν μία γυναικεία μπλούζα, ένα γυναικείο παντελόνι και ένα γυναικείο εσωρούχου, τα οποία θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί πρωινές ώρες της 23ης Απριλίου 2023 ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News