Στη φυλακή ο 41χρονος για την φωτιά που έβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του

Ελλάδα
Στη φυλακή ο 41χρονος για την φωτιά που έβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε στο δικαστήριο μέθη και κενό μνήμης

Σήμερα (21/04) πραγματοποιήθηκε η δίκη για τη φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στη Θάσο το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/04), με το δικαστήριο να επιβάλει ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή μετά τους 3 πρώτους μήνες στον 41χρονο που κατηγορείται ότι έκαψε το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Ραχώνι.

Η εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 4 ετών, όμως τελικά το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή μετά τους 3 πρώτους μήνες. Στον δράστη δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε στο δικαστήριο μέθη και κενό μνήμης.

«Είμαστε σε διάσταση δύο χρόνια και κάτι. Είχαμε φτάσει στην απόφαση του διαζυγίου αλλά δεν υπέγραφε με προφάσεις. Κατά καιρούς απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στο σπίτι», ανέφερε η σύζυγός του.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ζούσε στη μονοκατοικία με τα δύο τους παιδιά, όμως την ώρα της φωτιάς ευτυχώς δεν ήταν κανείς στο σπίτι .

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/4), όταν ξέσπασε φωτιά σε μονοκατοικία στο Ραχώνι Θάσου, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς. Στο σημείο επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalanews.gr, είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ του άνδρα και της εν διαστάσει συζύγου του σε άλλο σπίτι, και στη συνέχεια ο 41χρονος κατηγορείται πως πήγε στο πατρικό της γυναίκας και έβαλε φωτιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News