ΣΥΡΙΖΑ: «Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8 στους 10 μένουν εκτός»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: «Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8 στους 10 μένουν εκτός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κοροϊδία η ρύθμιση χρεών της ΝΔ, 8 στους 10 μένουν εκτός - Η εξαπάτηση θα επιστρέφει εφάπαξ στις κάλπες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πολιτικές της επί τέσσερα χρόνια οδήγησε στη διόγκωση των χρεών των πολιτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Την ίδια ώρα συμπληρώνει: «Αρνήθηκε την ουσιαστική ρύθμιση οφειλών σε 120 δόσεις, με κούρεμα των χρεών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και μετά, χλευάζοντας το δίκαιο αίτημα της κοινωνίας και την πρόταση της αντιπολίτευσης».

Παράλληλα προσθέτει: «Στο παρά πέντε των εκλογών έφερε μία πολύ περιορισμένη ρύθμιση 36-72 δόσεων και την αναβίωση ρύθμισης που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους την έχασαν».

Τέλος, καταλήγει: «Σήμερα διαπιστώνεται ότι 8 στους 10 δεν μπορούν καν να μπουν στην πολυδιαφημισμένη ρύθμιση, ενώ λόγω των αυστηρών προϋποθέσεων που έθεσε η κυβέρνηση δεν μπορούν να αναβιώσουν ούτε την παλαιότερη ρύθμιση όσοι την απώλεσαν. Η εξαπάτηση και η κοροϊδία της ΝΔ θα επιστραφεί εφάπαξ από τους πολίτες στην κάλπη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News