Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη «χυδαία ανάρτησή του»

Ελλάδα
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά τη «χυδαία ανάρτησή του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε στη διαγραφή του μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του, όπως αναφέρει

Στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά την ανάρτησή του για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία αναφέρεται στη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή.

«O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην ανάρτηση του Βασίλη Μίγα είχε αναφερθεί νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. «Αλήθεια τι είδους συναισθήματα γεννώνται στον κ. Τσίπρα, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματός του, Βασίλη Μίγα;», ανέφερε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη τονίζοντας δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Υπενθυμίζεται ότι έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι είναι με την πλευρά των θυμάτων, η Νέα Δημοκρατία στηλιτεύει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για «ψηφιακό παρακράτος κουκουλοφόρων».

Με αφορμή σχόλια και αναφορές στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε νέα του ανακοίνωση, επανήλθε με νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε σχόλιό του ανέφερε ότι η παραίνεση στη χθεσινή του ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε» κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματός του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;», διερωτάται το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Αναφέρεται στην ανάρτηση της Αναστασίας Γαϊταρτζή, στην οποία σημειώνεται: «πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;».

«Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», συνεχίζει στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη τονίζοντας δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Σε ανάρτησή του ο Βασίλης Μίγας άφησε επίσης υπονοούμενα για την υπόθεση.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ απάντησε επίσης στον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις υπονόησε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώριζε την καταγγελία εκ των προτέρων.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής όπως και η οικογένεια του θύματος έμαθαν το τραγικό αυτό γεγονός τη Δευτέρα του Πάσχα. Ο ίδιος ο κ. Παπαδημούλης καλείται να μας απαντήσει:

-Πως ερεύνησε τις φήμες, που ακούγονταν για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ;

-Εξέφραζε την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση η ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, στην οποία επικαλείται τάχα πολιτική δίωξη και αφήνει απαράδεκτα υπονοούμενα για τον χρόνο του αιτήματος άρσης της ασυλίας του;», υπογράμμισε στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News