Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ως τις εκλογές

Ελλάδα
Ο Άκης Σκέρτσος νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ως τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντικαθιστά τον Γιάννη Οικονόμου - To Σάββατο 22 Απριλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών

Ο Άκης Σκέρτσος θα είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έως τις εκλογές της 21ης Μαΐου όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Γιάννης Οικονόμου.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου, τo προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών.

«Σήμερα, παραδίδοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου στον υπουργό Επικρατείας στον καλό φίλο, Άκη Σκέρτσο, μπορώ να πω ότι δεν στεναχωριέμαι επειδή η πορεία αυτή τέλειωσε, χαμογελώ επειδή συνέβη. Κάθε τέλος είναι η αφορμή, η αφετηρία από την οποία ξεπηδούν καινούριες αρχές», είπε ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου στην τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, πριν από τις εκλογές, προχώρησε σε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι οι πολίτες θυμούνται τις κλειστές τράπεζες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

«Το ερώτημα είναι πάμε μπροστά ή στο επαχθές χθες», είπε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος κάνοντας αναφορά στην υπόθεση Γεωργούλη, τόνισε ότι αναδεικνύεται το πρόβλημα της κακοποιητικής συμπεριφοράς και της έμφυλης βίας που έχει πάρει ενδημικά στοιχεία και αναφέρθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης για την καταπολέμηση αυτών των φαινομένων.

«Βοηθήσαμε να σπάσει το απόστημα και να σηκωθεί το πέπλο της σιωπής» είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή», είπε ο κ. Οικονόμου, κλείνοντας την ενημέρωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News