Σοκ στο Βόλο: Μέθυσε και πέταξε έξω την ανήλικη κόρη του - Άρπαξε τη γυναίκα του από τα μαλλιά όταν πήγε να της ανοίξει

Ελλάδα
Σοκ στο Βόλο: Μέθυσε και πέταξε έξω την ανήλικη κόρη του - Άρπαξε τη γυναίκα του από τα μαλλιά όταν πήγε να της ανοίξει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύζυγός του ζήτησε από τους δικαστές να διατάξουν την ψυχιατρική του παρακολούθηση και την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Το αλκοόλ έχει καταστρέψει τις σχέσεις ενός 48χρονου με την οικογένειά του και χθες Τετάρτη 19 Απριλίου, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, με την σύζυγό του να ζητάει βοήθεια από τους δικαστές ώστε να αποτοξινωθεί. Οι καυγάδες στο σπίτι είναι επαναλαμβανόμενοι και κάθε προσπάθεια να επέλθει ηρεμία, δυναμιτίζεται από τις πρώτες γουλιές κρασιού.

Προχθές ο 48χρονος καυγάδισε με την έφηβη κόρη του και την πέταξε έξω από το σπίτι. Κλείδωσε την πόρτα και ακολούθησε «σύρραξη» μέσα στο σπίτι με την σύζυγό του, που υπερασπίστηκε το παιδί της.

Όταν η γυναίκα πήγε να ξεκλειδώσει την πόρτα, την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο φόβος για το τι θα επακολουθούσε οδήγησε στην απόφαση να κληθεί η αστυνομία, σύμφωνα με το gegonota.news. Ο 48χρονος συνελήφθη και χθες στο Αυτόφωρο η σύζυγός του ζήτησε να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση για να μην διαλυθεί η οικογένειά τους.

Η ίδια ζήτησε από τους δικαστές να διατάξουν την ψυχιατρική του παρακολούθηση και την ένταξή του σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, γιατί όπως είπε είναι ένας νέος άνθρωπος που καταστρέφει κάθε μέρα την ζωή του.

Την υπόθεση αναλαμβάνει πλέον η εισαγγελία ανηλίκων καθώς ο 48χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή παράνομη βία εις βάρος ανηλίκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News