"Και ας απαντήσουν πώς γίνεται να διαγράφουν τον Γεωργούλη που καταγγέλθηκε και να κρατούν τον κ. Παππά που καταδικάστηκε"

Ελλάδα
"Και ας απαντήσουν πώς γίνεται να διαγράφουν τον Γεωργούλη που καταγγέλθηκε και να κρατούν τον κ. Παππά που καταδικάστηκε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους"

Στη διάρκεια παρουσίασης του αναπτυξιακού σχεδίου για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων του 2030, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε και σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας. 

Συγκεκριμένα είπε, «ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους».

Ο πρωθυπουργός έκανε και νέα αναφορά στην υπόθεση των καταγγελιών κατά του Αλέξη Γεωργούλη μιλώντας το απόγευμα στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να σκεφθεί με αφορμή την υπόθεση του ευρωβουλευτή του πόσο κακό έκανε τελικά το δηλητήριο που σκόρπισε τόσα χρόνια...

«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γενικεύσουμε συμπεριφορές. Ας αναλογιστούν πόσο εύκολη είχαν εκείνοι τη λάσπη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Και ας απαντήσουν πώς γίνεται να διαγράφουν τον Γεωργούλη που καταγγέλθηκε και να κρατούν τον κ. Παππά που καταδικάστηκε με 13-0 στο ειδικό δικαστήριο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News