Παύλος Γερουλάνος: “Αντίο αδερφούλα μου… Σ’ αγαπώ πολύ”

Ελλάδα
Παύλος Γερουλάνος: “Αντίο αδερφούλα μου… Σ’ αγαπώ πολύ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το χαμόγελο και η ανθρωπιά της θα μείνουν ανεξίτηλα»

Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Παύλος Γερουλάνος, «αποχαιρέτησε» την αδερφή του Δέσποινα, η οποία έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο πρώην υπουργός ανέβασε πριν λίγη ώρα, στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το τραγούδι των “Dead Can Dance”, “The Host of Seraphim”. Στην λεζάντα του post έγραψε: “Αντίο αδερφούλα μου…Σ’ αγαπώ πολύ”

Το Μουσείο Μπενάκη

«Το φως της παρουσίας της, το χαμόγελο και η βαθιά ανθρωπιά της αφήνουν ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στο Μουσείο και μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων όσοι την γνώρισαν και σε κάθε μέλος της οικογένειας του Μουσείου Μπενάκη» αναφέρει η ανακοίνωση του ιδρύματος, εκφράζοντας βαθύτατη οδύνη για την απώλεια της Δέσποινας Γερουλάνου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η Διοικητική Επιτροπή και το προσωπικό του Μουσείου Μπενάκη, εκφράζουν τη βαθύτατή τους οδύνη για την απώλεια της Δέσποινας Γερουλάνου, μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του Ιδρύματος. Για περισσότερα από τριάντα χρόνια σφράγισε με την προσφορά της την πορεία και το έργο του Μουσείου, αγγίζοντας με την ακαταπόνητη εργατικότητά της και το κοινωνικό της έργο, πολλούς συνανθρώπους μας. Ως δημιουργική δύναμη των Πωλητηρίων του Μουσείου, στήριξε τεχνίτες και δημιουργούς του ελλαδικού χώρου. Οι γνώσεις και η αισθητική της βοήθησαν να μείνουν ζωντανές πολλές παραδοσιακές τεχνικές.

Το φως της παρουσίας της, το χαμόγελο και η βαθιά ανθρωπιά της αφήνουν ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στο Μουσείο και μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων όσοι την γνώρισαν και σε κάθε μέλος της οικογένειας του Μουσείου Μπενάκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News