Πως αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Ελλάδα
Πως αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάληψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται"

Στην περίπτωση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το Λαύριο όπου βρίσκεται.

«Χθες ήταν μια δυσάρεστη μέρα. Ο μέχρι χθες ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης, κατηγορείται για κάτι πολύ σημαντικό. Ο καθένας μπορεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος συνεχίζοντας τόνισε: «Αλλά για μας δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά, σε θέματα έμφυλης βίας, σε θέματα βίας κατά των γυναικών. Καμία ανοχή, καμία συγκάληψη, όσο ψηλά κι αν είναι κάποιος. Να μάθουμε στα παιδιά πως να συμπεριφέρονται» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπη Τσαπανίδου, δήλωσε στο Mega: «Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του».

«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η κ. Τσαπανίδου, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».

«Είναι δυσάρεστο και σοκαριστικό. Έχει σοκάρει όλους και όλες», είπε αρχικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που εμπλέκει τον ευρωβουλευτή σε υπόθεση κακοποίησης.

«Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Επί της ουσίας μάθαμε τι συμβαίνει χθες», είπε η Πόπη Τσαπανίδου που στάθηκε στην ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Σε 15 λεπτά απομακρύνθηκε από το κόμμα και την Ευρωομάδα», συμπλήρωσε η ίδια και κατέληξε πως «με αυτά τα ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζουμε».

Επιπλέον, η Πόπη Τσαπανίδου διέψευσε πως το όνομα της καταγγέλλουσας διέρρευσε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News