Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε άνδρα και μαθητή

Ελλάδα
Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε άνδρα και μαθητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέχτηκε την επίθεση μπροστά από το 2ο Λύκειο Λαμίας

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά δέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18 Απριλίου 2023 ένας άνδρας και ένας μαθητής στην Λαμία.

Ο άτυχος άνδρας που δέχτηκε την επίθεση μπροστά από το 2ο Λύκειο Λαμίας, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με τραύμα στο πόδι. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως τα αδέσποτα είχαν επιτεθεί και σε έναν μαθητή λίγη ώρα νωρίτερα.

«Ο άνθρωπος περπατούσε ανυποψίαστος και του επιτέθηκαν ξαφνικά. Τον έριξαν κάτω και το ένα από αυτά τον δάγκωσε στο πόδι. Λίγη ώρα πριν είχαν επιτεθεί και σε έναν μαθητή, αλλά ευτυχώς δεν το δάγκωσαν το παιδί. Είναι επικίνδυνα και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο. Είναι τρία – τέσσερα σκυλιά μαζί εδώ στη γειτονιά και δεν ξέρω γιατί αλλά έχουν αρκετές ημέρες τώρα που έχουν αγριέψει πάρα πολύ. Κυνηγάνε μηχανάκια, ποδήλατα και πεζούς…» ανέφερε ένας από τους περίοικους.

«Ας κινητοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιοι μην έχουμε τίποτα χειρότερο, γιατί τα αδέσποτα είναι έξω από σχολικό συγκρότημα. Από αυτόν τον δρόμο περνούν καθημερινά παιδιά του Λυκείου, του Γυμνασίου και του δημοτικού σχολείου που είναι ακριβώς δίπλα….», είπε ένας από τους επαγγελματίες της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News