Σύλληψη 63χρονου για τον φόνο με τις 40 μαχαιριές στην Κάτω Αχαΐα

Ελλάδα
Σύλληψη 63χρονου για τον φόνο με τις 40 μαχαιριές στην Κάτω Αχαΐα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συλληφθείς συνεπλάκη αρχικά με το θύμα μέσα στο αγροτεμάχιο και στην συνέχεια φέρεται να του προκάλεσε τραύματα με την χρήση μαχαιριού

Ένας 63χρονος άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, κατηγορούμενος για τον φόνο ενός συνομηλίκου του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι από πολίτη μέσα σε αγροτεμάχιο, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς συνεπλάκη αρχικά με το θύμα μέσα στο αγροτεμάχιο και στην συνέχεια φέρεται να του προκάλεσε τραύματα με την χρήση μαχαιριού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να εκπνεύσει επί τόπου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα έφερε περίπου 40 μαχαιριές στην κοιλιακή και στην θωρακική χώρα, καθώς και στα πλευρά.

Στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για την υπόθεση, συλλέχθηκαν στοιχεία και ελήφθησαν καταθέσεις, όπου μετά την αξιοποίησή τους ακολούθησε η σύλληψη του 63χρονου μέσα στο σπίτι του, στην Κάτω Αχαΐα.

Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος οδήγησε τους αστυνομικούς κοντά στο σημείο του περιστατικού, όπου είχε κρύψει το μαχαίρι, πάνω στο οποίο υπήρχαν ίχνη από κηλίδες αίματος.

Όσον αφορά στα αίτια του φόνου, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ κατηγορούμενου και θύματος.

Ο 63χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News