Κούλογλου: «Ακούσαμε τις φήμες για τον Γεωργούλη, τον κάλεσε ο Παπαδημούλης, αλλά τον διέψευσε» (vid)

Ελλάδα
Κούλογλου: «Ακούσαμε τις φήμες για τον Γεωργούλη, τον κάλεσε ο Παπαδημούλης, αλλά τον διέψευσε» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υπήρχαν φήμες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στο θέμα της απομάκρυνσης του Αλέξη Γεωργούλη από το κόμμα και την ευρωομάδα μετά την έρευνα και τις καταγγελίες σε βάρος του για κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε του πρωί της Τρίτης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε: «Υπήρχαν φήμες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

//--> //-->

Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής διευκρίνισε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, και τις είχε διαψεύσει.

Παπαδημούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ακαριαία»

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί, για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος είχε, κατά τον κ. Κούλογλου, εξετάσει αρμοδίως τον Αλέξη Γεωργούλη ρίχνοντας τα πυρά του κατά όσων δημοσίευσαν τις φωτογραφίες της Ελένης Χρονοπούλου, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News