Τροχαίο στον Άλιμο: Σοκάρει η στιγμή λίγα λεπτά μετά το μοιραίο – Το προφητικό βίντεο για τη μητέρα του

Ελλάδα
Τροχαίο στον Άλιμο: Σοκάρει η στιγμή λίγα λεπτά μετά το μοιραίο – Το προφητικό βίντεο για τη μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχίλα προκαλεί η στιγμή που ο οδηγός του ΙΧ και ο 28χρονος αναβάτης της μηχανής αιμορραγεί κάτω από το αυτοκίνητο

Στη δημοσιότητα δόθηκε σοκαριστικό βίντεο λίγες στιγμές μετά το τροχαίο δυστύχημα στον Άλιμο. Το βίντεο που σοκάρει καταγράφει τη στιγμή που το ΙΧ έχει αναποδογυρίσει και ο 28χρονος αναβάτης της μηχανής που έχει εκτιναχθεί από το δίκυκλο βρίσκεται εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό.

Παράλληλα ο ηλικιωμένος οδηγός του οχήματος, ο οποίος βγήκε από το σύγκρουση με λίγες γρατζουνιές προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το όχημά του. Ο οδηγός πιθανότατα δεν έχει αντιληφθεί ότι ακριβώς δίπλα του στη μικρή καμπίνα του Smart έχει «καρφωθεί» ο 28χρονος αναβάτης της μηχανής ο οποίος έχει ήδη καταλήξει.

Ο οδηγός του ΙΧ, γιατρός στο επάγγελμα, κατάφερε και βγήκε μόνος του με τη βοήθεια περαστικών, πριν φτάσουν οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Ο οδηγός της μηχανής ανέβαινε τη λεωφόρο Καλαμακίου, ενώ ο ηλικιωμένος γιατρός που οδηγούσε το Smart παραβίασε στην οδό Νίκης το STOP προκαλώντας σφοδρή σύγκρουση. Ο αναβάτης εκτινάχθηκε στον αέρα και εγκλωβίστηκε μέσα στο Smart ενώ όμως είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο ηλικιωμένος άνδρας βγήκε σχεδόν χωρίς γρατζουνιά από τη σύγκρουση.

//--> //-->

To αντίο των φίλων του

Συγκλονίζει η στενή φίλη του μοτοσικλετιστή μιλώντας στον ANT1: «Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαζόσουν. Είχε τρομερό χιούμορ και ήταν απίστευτα χαμογελαστός. Πολύ καλό παιδί. Οτιδήποτε και αν χρειαζόσουν ήταν εκεί. Επίσης, είχε πει, αν του συμβεί οτιδήποτε, θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά του. Και στην κηδεία του έλεγε, ότι θέλει να φοράνε όλοι λευκά, όχι μαύρα».

//--> //-->

«Νικολάρα καλό ταξίδι», γράφουν οι φίλοι του Νίκου. Κάποιοι, μάλιστα, στα μηνύματά τους γράφουν ακόμη ότι «έφυγε μαζί με τη μεγάλη του αγάπη, τη μηχανή του».

Το προφητικό βίντεο για τη μητέρα του

Ο Νίκος ήταν αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, ανέβαζε αρκετά βίντεο από τις βόλτες που έκανε με τη μηχανή του στο TikTok. Ανατριχίλα προκαλεί όμως ένα βίντεο που ανέβασε με τη μητέρα του πριν λίγους μήνες και έγραφε «Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάνει» και έχει βάλει hashtag #loveyoumotherforever που σημαίνει «Μητέρα σε αγαπώ για πάντα».

Το βίντεο το συνόδευσε με το τραγούδι «μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια, θέλω να ξέρεις πώς σε βλέπω από ψηλά». Μάλιστα στο βίντεο του έχουν σχολιάσει «να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά να προσέχεις», με τον ίδιο να απαντάει «Επιδιώκω να μην δώσω κανέναν πόνο και εννοείται πάντα κράνος αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα χωρίς!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News