Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της Κάρολαΐν - Πώς είναι σήμερα

Ελλάδα
Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας δύο χρόνια μετά τη δολοφονία της Κάρολαΐν - Πώς είναι σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντέιβιντ Κράουτς, αποκαλύπτοντας ότι πουλάει το σπίτι του στην Ελλάδα και μετακομίζει στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει το παιδί «μακριά από την κακοήθη παρουσία» του δολοφόνου πατέρα της

Μια φωτογραφία της μικρής Λυδίας που ζει πλέον με τον παππού, τη γιαγιά της και την οικογένεια της αδελφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες, δείχνει ότι η μικρούλα είναι ένα πανέμορφο, δίχρονο κοριτσάκι. Την έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντέιβιντ Κράουτς, αποκαλύπτοντας ότι πουλάει το σπίτι του στην Ελλάδα και μετακομίζει στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει το παιδί «μακριά από την κακοήθη παρουσία» του δολοφόνου πατέρα της.

Ο συνταξιούχος μηχανικός Ντέιβιντ, 79 ετών πουλάει το οικογενειακό σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Αλοννήσου, όπου έζησε για περισσότερα από 20 χρόνια με τη Φιλιππινέζα σύζυγό του Σούζαν και μετακομίζει στην πατρίδα της συζύγου του για να βοηθήσει όπως είπε στην ανατροφή της αξιολάτρευτης εγγονής του μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

«Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω την κόρη της, Λυδία η οποία είναι τώρα χωρίς μητέρα και πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα μεγαλώσει όπως θα την είχε μεγαλώσει η μητέρα της. Μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, πολύ μακριά από την κακοήθη παρουσία του πατέρα της ». είπε στη Mailonlne. Η Λυδία, δύο ετών, ζει αυτή τη στιγμή με τη θετή αδερφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες και ο Ντέιβιντ θα μετακομίσει επίσης στην ασιατική χώρα για να βοηθήσει στην ανατροφή της, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Η 19χρονη κόρη του Καρολάΐν στραγγαλίστηκε βάναυσα από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπροστά στα μάτια της μόλις εννέα μηνών κόρη τους Λυδίας. Επί έξι εβδομάδες τον Μάιο του 2021, ο χειριστής ελικοπτέρου Μπάμπης κορόιδευε την αστυνομία και την οικογένεια της Καρολάΐν, υποστηρίζοντας ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει, σκοτώνοντας όχι μόνο την Κάρολαϊν, αλλά και τον σκύλο της οικογένειας, τη Ρόξυ, προτού τραπούν σε φυγή.

Ο Μπάμπης απεικονίστηκε ακόμη και να αγκαλιάζεται και να κλαίει με τον Ντέιβιντ και τη Σούζαν στον τάφο της Καρολάιν, αλλά λίγα λεπτά αργότερα η αστυνομία ήρθε για να τον συλλάβει αφού εντόπισε οτι το άλλοθι του δεν ανταποκρινόταν στα δεδομένα του smartwatch της συζύγου του.

Ο Ντέιβιντ, ο οποίος κατάγεται από το Λίβερπουλ, πουλάει τώρα το σπίτι των τριών υπνοδωματίων στην τιμή των 500.000 ευρώ και είπε στη MailOnline ότι ελπίζει να το έχει πουλήσει μέχρι το καλοκαίρι. «Λυπάμαι πολύ που αφήνω το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Κρύβει τόσες υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορούν να ξαναζήσουν στις ήσυχες στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά ότι ήταν προς πώληση, είπα ότι θα το πάρω. Ήταν τέλειο, απομονωμένο και μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη.

Είχε ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, πάνω από μια κατάφυτη κοιλάδα που ήταν αδύνατο να χτιστεί πάνω της. Έχει την καλύτερη θέα στο νησί, είναι αδύνατο να χτιστεί μπροστά και τώρα με νέους νόμους δεν θα έχει ποτέ κανέναν αδιάφορο γείτονα. Νομίζω ότι έχασα την κλήση μου, θα έπρεπε να ήμουν κτηματομεσίτης».

Στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας μια φωτογραφία της Λυδίας στη MailOnline, ο Ντέιβιντ Κράουτς πρόσθεσε: «Η Λυδία είναι ευτυχώς εγκατεστημένη στις Φιλιππίνες με τη Ντόνα (ετεροθαλής αδερφή της Κάρολαϊν). Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά, έτσι ξεχωρίζει από τις άλλες και τραβάει πολλή προσοχή που της αρέσει».

«Ο μικρός μου θησαυρός (Λυδία) είναι αυτή τη στιγμή με την αγαπημένη οικογένεια της θετής αδερφής της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Όπως τα ξαδέρφια της, αποκαλεί τη θεία της «μαμά». Τα ξαδέρφια της την αντιμετωπίζουν σαν μια μικρή αδερφή» πρόσθεσε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News