Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού - «Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του»

Ελλάδα
Μπόρις Κλέιμαν: Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού - «Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νεαρό κορίτσι υποστήριξε ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας του Βόλου «αρχικά προέβηκε σε ασελγείς χειρονομίες και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο μπαρ» με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύουν

Αντιμέτωπος με δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, προσπαθεί τις τελευταίες ώρες με την βοήθεια του δικηγόρου του, Παναγιώτη Παπαδόπουλου να αποκρούσει τις κατηγορίες για βιασμό και να χτίσει την υπερασπιστική του γραμμή, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο.

Το νεαρό κορίτσι υποστήριξε ότι ο 32χρονος τερματοφύλακας του Βόλου «αρχικά προέβηκε σε ασελγείς χειρονομίες και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο μπαρ» με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύουν.

Ο Μπόρις Κλέιμαν κρατήθηκε χθες το βράδυ στη ΓΑΔΑ και σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου, μετά τις 12 το μεσημέρι, θα πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και το κατηγορητήριο προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Η είδηση της σύλληψης του έχει γίνει πρώτο θέμα από χθες Μεγάλη Τρίτη και σε όλα τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης καθώς ο Κλέιμαν είναι μέλος της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ισραήλ. Η σύζυγος του, Λίαν ήταν εκεί όταν έμαθε την δυσάρεστη είδηση, μαζί με τα τρία παιδιά τους.

«Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το περιβάλλον του 32χρονου ποδοσφαιριστή καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά το περιστατικό στο μπαρ Clawn Dogs στο Κολωνάκι. Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Κλέιμαν του βρέθηκε και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τι συνέβη στο μπαρ στο Κολωνάκι

Ο Μπόρις Κλέιμαν και ο στόπερ του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, βρίσκονταν στο εν λόγω μπαρ στο πλαίσια του ρεπό που είχε δώσει ο προπονητής της ομάδας όταν και ο τερματοφύλακας άρχισε να συζητά με την ανήλικη η οποία βρίσκεται στην Αθήνα για σχολική εκδρομή. Πρόκειται για το ίδιο νυχτερινό κέντρο για το οποίο μια άλλη ανήλικη κατήγγειλε στο Τ.Α Συντάγματος πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά αφού πρώτα- σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της- είχαν ρίξει στο ποτό της ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η Βελγίδα μαθήτρια ήταν στο μπαρ μαζί με άλλους συμμαθητές της για να διασκεδάσουν όταν ο 33χρονος Ισραηλινός ουκρανικής καταγωγής, Μπόρις Κλέιμαν προσπάθησε να την προσεγγίσει.

Όταν διαπίστωσε ότι η ανήλικη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Στην αρχή έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν εκείνη έδειξε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί του, ο Ισραηλινός με την δύναμη του, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι συμμαθητές της μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα για να υπερασπιστούν την συμμαθήτρια τους. Αρχισαν να τον γρονθοκοπούν μέσα στο μπαρ μπροστά στα μάτια εμβρόντητων πελατών. Ειδοποιήθηκε η Aστυνομία και ο ποδοσφαιριστής προσήχθη έπειτα από λίγο στο Τ.Α Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News