Γιώργος Ζαχαρίας: «Είδα την Παναγία που έδιωξε το κακό» - Η συγκλονιστική περιγραφή για το θαύμα που έζησε (vid)

Ελλάδα
Γιώργος Ζαχαρίας: «Είδα την Παναγία που έδιωξε το κακό» - Η συγκλονιστική περιγραφή για το θαύμα που έζησε (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είδα την Παναγία που έδιωξε το κακό» - Ο Χριστός μού πήρε τον πόνο στην σπονδυλική στήλη» - Συγκλονίζει επιζών ατυχήματος με αλεξίπτωτο

 Ο Γιώργος Ζαχαρίας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του mega το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, και πιο συγκεκριμένα στο «Πάμε Δανάη!» για το ατύχημα που είχε όταν έπεσε με το αλεξίπτωτό του σε πλαγιά βουνού και βίωσε ένα θαύμα.

Ο ίδιος περιγράφει όλα όσα βίωσε: «Είχα επιστρέψει από την Κρήτη και αμέσως ήρθα στον Ταΰγετο να πετάξω. Οι συνθήκες δεν ήταν και τόσο ιδανικές, εγώ όμως, ήθελα να πετάξω. Απογειώθηκα καλά και όταν πλησίασα τα βράχια, πήγα να στρίψω δεξιά, εκείνη την ώρα ο άνεμος ήταν και ριπαίος και δυνατός, χτύπησε πάνω στα βράχια και μου κλείνει τη δεξιά πτέρυγα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα το αλεξίπτωτό μου ήταν ανεξέλεγκτο. Έπεφτα σαν ελεύθερο σώμα, με ταχύτητα αυξανόμενη. Είχα φτάσει γύρω στα 80 χιλιόμετρα. Πριν χτυπήσω στο έδαφος, φωνάζω το φίλο μου και του λέω "Γιάννη δεν βγαίνω". Ήμουν πεθαμένος, είχα χτυπήσει πάνω σε έναν βράχο, είχα σπάσει τα πλευρά μου δεξιά και αριστερά. Το κράνος είχε μετατοπιστεί σύμφωνα με την διάγνωση τον γιατρών είχα υποστεί βαριά εγκεφαλική κάκωση, με εσωτερικό αιμάτωμα», αναφέρει. 

«Ήρθε η ΕΜΑΚ, με έβαλαν στους ώμους τους, με έβαλαν στο αγροτικό και με έφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Ήμουν στην εντατική 15 ημέρες. Μετά από ένα μήνα και μία εβδομάδα, αποφάσισαν οι γιατροί να με βγάλουν από το νοσοκομείο. Ειδοποίησαν την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου να έρθουν να με πάρουν, διότι ότι ήταν να γίνει έγινε. Με έφερε η γυναίκα μου στο σπίτι, έφυγε πήγε στο ιατρείο της. Εκείνη την στιγμή πήγε μπήκε στο σπίτι μου μία ψηλή γυναίκα. Την έβλεπα τριάντα ετών και με πήρε αγκαλιά σαν βρέφος. Τη ρωτάω: "Ποια είσαι" και εκείνη μου απάντησε: "Είμαι η μητέρα σε όλη τη γη". Την ώρα που με πήρε αγκαλιά σαν βρέφος παρουσιάζεται ένας γεροδεμένος άνδρας και λέει "μην ασχολείσαι με αυτόν έχουμε τελειώσει με αυτόν" και με αφήνει μαλακά πάνω στο κρεβάτι εκείνη, ενώ κινούσε το χέρι της δεξιά και αριστερά, σβήνοντάς από το οπτικό του πεδίο, τον γεροδεμένο, γεμάτο τρίχες άνδρα, όπως περιγράφει.

Παράλληλα, όπως αναφέρει, εκείνη του λέει: «Αυτός δεν ανήκει πλέον σε εσένα. Ανήκει σε εμένα», ενώ την ίδια ώρα περιγράφει τα συναισθήματά που βίωσε στην παρουσία της γυναίκας αυτής, λέγοντας ότι ήταν η Παναγία. «Έκλαιγα, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Και τώρα συγκινούμε», λέει και δακρύζει. Πίσω της όπως τονίζει ήταν ο Χριστός, ο οποίος τον θεράπευσε από τον πόνο.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News