Στα επείγοντα με σπασμένη μύτη ένας 17χρονος έπειτα από επίθεση τεσσάρων ατόμων

Ελλάδα
Στα επείγοντα με σπασμένη μύτη ένας 17χρονος έπειτα από επίθεση τεσσάρων ατόμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τον ανήλικο γύρω στις 20:30’ το βράδυ δέχτηκε επίθεση με γροθιές κι άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και το κάταγμα στη μύτη αλλά και άλλα σημάδια πάνω του

Περιστατικό ξυλοδαρμού το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σημειώθηκε στην οδό Στουρνάρα στην Λαμία. Το θύμα ένας 17χρονος που κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας με σπασμένη μύτη έπειτα από επίθεση τεσσάρων ατόμων. 

Σύμφωνα με τον ανήλικο γύρω στις 20:30’ το βράδυ δέχτηκε επίθεση με γροθιές κι άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και το κάταγμα στη μύτη αλλά και άλλα σημάδια πάνω του.

Όταν τον εγκατέλειψαν ειδοποίησε την Αστυνομία και υπέδειξε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο, κατά που κινήθηκαν οι δράστες και την περιγραφή τους, με αποτέλεσμα να γίνουν τέσσερις προσαγωγές.

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο 17χρονος αναγνώρισε τους δύο από τους τέσσερις που του επιτέθηκαν οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ωστόσο με προφορική εντολή του γύρω στις 12:00’ το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News