«Κιβωτός»: Ο όρος που έθεσε ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου (vid)

Ελλάδα
«Κιβωτός»: Ο όρος που έθεσε ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος έκανε μια όχληση προς το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Την πληροφορία ότι ο πατέρας Αντώνιος της «Κιβωτού του Κόσμου» μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση» απευθύνθηκε στον Αλέξη Κούγια μετέδωσε ο Alpha. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος έκανε μια όχληση προς το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, με τον γνωστό ποινικολόγο από τη μεριά του να απαντάει ξεκάθαρα ότι θα αναλάβει την υπόθεση υπό έναν όρο.

Ο όρος αυτός περιλαμβάνει ότι δεν θα πρέπει να έχει ως υπεράσπιση και τους άλλους τρεις συνηγόρους του, δηλαδή να μην συνεργαστεί με άλλο δικηγορικό γραφείο. Ή μόνος του ή αλλιώς δεν θα τον αναλάβει.

«Αυτή είναι η είδηση που σας αναφέρουμε. Έγινε επίσημα όχληση στον κύριο Κούγια και ο κύριος Κούγιας ήταν ξεκάθαρος προς τον πατέρα Αντώνιο: “εγώ όλες τις υποθέσεις… Δεν συνεργάζομαι με κανένα άλλο γραφείο”», σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

//--> //-->

Σημειώνεται πως στον πατέρα Αντώνιο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια, ενώ ο ίδιος από την πρώτη στιγμή κάνει λόγο για «κατασκευασμένο» κατηγορητήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News