Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του Snik ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά

Ελλάδα
Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ του Snik ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 33χρονος αστυνομικός ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό και συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας

Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ συνέλαβαν δύο αστυνομικούς που διακινούσαν ναρκωτικά εν ώρα υπηρεσίας με περιπολικά. Ο ένας από τους δύο εμφανίζεται να έχει παρελθόν στον χώρο του bodybuilding.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crt8t3mhpgsp

Όλα ξεκίνησαν όταν το Εσωτερικών Υποθέσεων είδε τον αστυνομικό να συμμετέχει σε βίντεο κλιπ του γνωστού τράπερ Snik και στο οποίο γινόταν ευθέως αναφορά για χρήση ναρκωτικών, άρχισαν άρχισαν να τον παρακολουθούν με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι πραγματοποιεί διακίνηση ναρκωτικών, ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Νοτιοανατολικής Αττικής συνελήφθη σχεδόν επ' αυτοφώρω καθώς είχε αφήσει τον συνάδελφό του στο περιπολικό και είχε απομακρυνθεί από αυτό για να προμηθεύσει άλλο άτομο με 8 γραμμάρια χασίς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εφαρμογή ειδικών ανακριτικών τεχνικών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς αστυφύλακας, από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη.

Τις ποσότητες αυτές, τις προμηθευόταν από άλλο συλληφθέντα, ενώ οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως χώρους αποθήκευσης. Όσον αφορά την εμπλοκή του ειδικού φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ιδία χρήση.

Ο εμπλεκόμενος αστυφύλακας χρησιμοποιούσε μέτρα προφύλαξης, όπως κωδικοποιημένες συνομιλίες και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών για να μην εντοπίζεται από τους συναδέλφους του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News