Ψευτογιατρός: Συγκλονίζουν νέες καταθέσεις - «Μας έδωσε ελπίδες και ο άνθρωπος κατέληξε»

Ελλάδα
Ψευτογιατρός: Συγκλονίζουν νέες καταθέσεις - «Μας έδωσε ελπίδες και ο άνθρωπος κατέληξε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζουν νέες καταθέσεις συγγενών των θυμάτων του - Θύμα του, καταγγέλλει ότι την προέτρεπε να σταματήσει την αγωγή που της είχαν δώσει οι γιατροί

Απίστευτες μοιάζουν οι καταγγελίες συγγενών των θυμάτων αλλά και θυμάτων που επέζησαν παρά τη δράση του ψευτογιατρού. Οι καταγγέλλοντες μιλούν για τεράστια ποσά που τους αποσπούσε τάζοντάς τους... θαύματα με μια «πρωτοποριακή θεραπεία».

Ένα από τα θύματά του μάλιστα, δηλώνει ότι ήταν ο σύζυγός της που την απέτρεψε από το να σταματήσει την αγωγή που της είχαν δώσει οι γιατροί, όπως την προέτρεπε ο ψευτογιατρός.

Σύζυγος άνδρας που πέθανε το 2019, δηλώνει στο MEGA. «Μας πήγε στη Γερμανία κάναμε ένα PET Scan και είδαμε ότι ήταν βαρύ το εγκεφαλικό του. Μας πήγε στον γιατρό εκεί».

Η οικογένεια του ασθενούς συμφώνησε και τότε ξεκίνησε η δήθεν «θεραπεία».«21.000 ευρώ η ένεση, 4 ενέσεις βάλε και δύο φορές που πήγαμε στη Γερμανία. Περίπου 100.000 μας βγήκε. Προκειμένου να γίνει καλά, να μπορεί να περπατάει. Δεν είχαμε βελτίωση γι’ αυτό και σταμάτησα και φύγαμε. Πήγαμε στη Γερμανία, 3000 τα PET scan, 21.000 η ένεση και εγώ 3 ενέσεις έκανα. Και λέμε δεν θα κάνουμε άλλη και μια μέρα που τον πήγα για φυσιοθεραπεία τον έπεισε «πρέπει να κάνεις και την 4η γιατί δεν ολοκληρώνεται η θεραπεία» και κάναμε και την 4η».

//--> //-->

«Μας έδωσε ελπίδες και ο άνθρωπος κατέληξε»

Αδελφός 53χρονου θύματος, αναφέρει για τη δική του εμπειρία: «Έκανε αυτός ο άνθρωπος τον γιατρό, παρουσιάστηκε ως γιατρός ότι μπορεί να τον κάνει καλά και του έδωσε ελπίδες οι οποίες αποδείχτηκαν ψεύτικες μέχρι που άνθρωπος κατέληξε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News