Γυναίκα έκλεψε από ηλικιωμένη φίλη της τα δανεικά που της επέστρεψε

Ελλάδα
Γυναίκα έκλεψε από ηλικιωμένη φίλη της τα δανεικά που της επέστρεψε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα κατηγορήθηκε για κλοπή αλλά καταδικάστηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης

Μια γυναίκα πιάστηκε επ' αυτοφώρω την Πέμπτη(6/4) σε σπίτι ηλικιωμένης στο χωριό της Μακρυνείας για κλοπή .

Όπως κατέθεσε η ηλικιωμένη, η κατηγορούμενη πήγε στο σπίτι της για να της επιστρέψει κάποια χρήματα που είχε δανειστεί πριν από καιρό. 

Η ηλικιωμένη της προσέφερε καφέ και κάποια στιγμή βγήκαν μαζί από το σπίτι, ώστε η μεν γυναίκα να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της, η δε ηλικιωμένη να πάει να φροντίσει τα ζώα της που βρίσκονται λίγο πιο κάτω από το σπίτι. Όπως συνηθίζει έκρυψε το κλειδί της εξώπορτας σε ένα σημείο, όμως η επισκέπτριά της το είδε.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την ηλικιωμένη, η άλλη γυναίκα μπήκε ξανά στο σπίτι, όμως έγινε αντιληπτή από έναν νεαρό γείτονα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και την ηλικιωμένη γυναίκα που γύρισε και την βρήκε μέσα στο σπίτι να κρατάει στα χέρια της τα δανεικά που λίγο νωρίτερα της είχε επιστρέψει.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε έκλεψε τα χρήματα, παραδέχθηκε όμως ότι μπήκε ξανά στο σπίτι με το κλειδί που είχε κρύψει η ηλικιωμένη, διότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα. Παραδέχθηκε επίσης ότι ήταν λάθος της, να μπει στο σπίτι χωρίς την άδεια της ιδιοκτήτριας. Η πρόταση της Εισαγγελέως ήταν να κριθεί ένοχη για διατάραξη οικιακής ειρήνης, αφού δεν υπήρχε απόδειξη ότι πήρε τα χρήματα. Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν 3 μήνες φυλάκισης με αναστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News