Καραϊβάζ: «Περίμενα τον Γιώργο να γυρίσει στο σπίτι μας και τον είδα αιμόφυρτο», λέει η σύζυγός του

Ελλάδα
Καραϊβάζ: «Περίμενα τον Γιώργο να γυρίσει στο σπίτι μας και τον είδα αιμόφυρτο», λέει η σύζυγός του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο από τη εκτέλεση του συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο - Η χήρα του δημοσιογράφου, μίλησε για τη ζωή μετά το φόνο του συζύγου της αλλά και τις έρευνες των Αρχών

 Η σύζυγός του Γιώργου Καραϊβάζ μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε εκείνη την ημέρα και εκφράζει την πεποίθηση ότι η δολοφονία θα εξιχνιαστεί.

«Είναι δεδομένο ότι ο φάκελος του Γιώργου δεν έχει φύγει από τα χέρια τους, η υπόθεση ψάχνεται καθημερινά και όπως μας είπε πρόσφατα υψηλόβαθμος αξιωματούχος είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Ως σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ που ήταν τόσα χρόνια αστυνομικός συντάκτης και συνοδοιπόρος όσον αφορά τον συνδικαλισμό και στο να ακουστεί η φωνή τους εμπιστεύομαι τους Έλληνες αξιωματικούς ότι οι περισσότεροι από αυτούς τιμούν τα γαλόνια τους. Είμαι πεπεισμένη ότι θα βγει η δολοφονία του Γιώργου», είπε αρχικά η κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Η ζωή μας ήταν πολύ ωραία πριν από αυτό. Περίμενα τον Γιώργο με χαρά να γυρίσει στο σπίτι μας, για να περάσουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και δυστυχώς τον είδα εδώ αιμόφυρτο», πρόσθεσε.

«Στα δύο χρόνια αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το κράτος ήταν απών από την οικογένεια του Γιώργου, δεν υπήρξε η παραμικρή συμπαράσταση από κανένα φορέα», τόνισε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News