Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η αποκάλυψη για το πανάκι της Ίριδας (vid)

«Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα.

Επανέρχεται το ζήτημα με το πανάκι της έξι μηνών Ίριδας από την Πάτρα, για το οποίο είχε στείλει μήνυμα σε ανύποπτο χρόνο στον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου.


Συγκεκριμένα, σύμφωναμε με το «Live News» στις 09/05/2021 η κατηγορούμενη είχε ζητήσει από τον πατέρα των κοριτσιών το τηλέφωνο της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα.

Έτσι ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω πίσω.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ήξερε τι είχε μεσολαβήσει ώστε να ζητήσει η Ρούλα τη δεδομένη στιγμή πίσω το πανάκι.

Ωστόσο, η κατάθεση του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη στο δικαστήριο προσθέτει νέες πληροφορίες στην υπόθεση του θανάτου του βρέφους.

«Μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου τους προβληματισμούς μου, μεταξύ άλλων και με την κυρία Τσιόλα. Δεν μου φαίνονταν λογικοί οι θάνατοι των δύο άλλων παιδιών και τη ρώτησα τι με συμβουλεύει.

Μου συνέστησε να περιμένω να γίνει ο γονιδιακός έλεγχος. Μου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είσαι κοντά στην οικογένεια». Ήταν κάτι το οποίο κράτησα με ευλάβεια. Σε αυτήν την επίσκεψη της κυρίας Τσιόλα στη Μονάδα, για κάποιο λόγο, πίσω από την πόρτα βρισκόταν η μητέρα της Τζωρτζίνας.

Όταν άνοιξε την πόρτα η κυρία Τσιόλα για να φύγει, η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ακόμη εκεί. Μου είπε: «Κύριε Ηλιάδη, τα άκουσα όλα». Της είπα πολύ ευγενικά «δεν έχετε το δικαίωμα, δεν θα σας λέω τι συζητάω με τους συνεργάτες μου, είναι κάτι που δεν σας αφορά»», της απάντησε ο κος Ηλιάδης.

Η ίδια της η αδελφή της Ρούλας ωστόσο, Δήμητρα Πισπιρίγκου, επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίζεται ο Ηλιάδης στην κατάθεση της.

«Δεν γνώριζα τότε ότι είχε ζητήσει το πανάκι πίσω. Εκ των υστέρων το έμαθα όταν βγήκε στη δημοσιότητα και τη ρώτησα σχετικά με αυτό. Μου είπε ότι το ζήτησε γιατί είχε ακούσει έναν διάλογο μεταξύ Ηλιάδη και Τσιόλα.

Η Ρούλα πίστευε ότι ο Ηλιάδης είχε εμμονή μαζί της, κάτι που πίστευε και ο Μάνος. Η Ρούλα πίστευε ότι θα έκαναν κάτι περίεργο με το πανάκι. Δεν τη ρώτησα τι εννοούσε με το «κάτι περίεργο», ούτε ρώτησα τι συζήτηση είχαν Ηλιάδης - Τσιόλα», κατέθεσε συγκεκριμένα η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια