Μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη: Η φράση που δείχνει ότι ίσως ο 34χρονος έχει αυτοκτονήσει

Ελλάδα
Μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη: Η φράση που δείχνει ότι ίσως ο 34χρονος έχει αυτοκτονήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κινητό του 34χρονου είναι κλειστό από τη στιγμή της δολοφονίας, με το τελευταίο στίγμα να είναι κοντά στο σπίτι του

Άκαρπες είναι μέχρι σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου, οι έρευνες για τον 34χρονο άνδρα που πριν λίγες μέρες σκότωσε με καραμπίνα την 71χρονη μητέρα του σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη. Η αναζήτηση, ακόμα και με εκπαιδευμένα σκυλιά, δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα και έτσι ενισχύονται οι φόβοι ότι ο άνδρας μπορεί και να έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Με βάση νέα στοιχεία από το σημείωμα που άφησε, όπου εξιστορεί τα όσα συνέβησαν -τον θάνατο του πατέρα του, τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο ίδιος και η μητέρα του- υπάρχει μία φράση κλειδί. Η φράση αυτή, με την οποία τελειώνει το σημείωμά του, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, που αυξάνει τις πιθανότητες αυτοχειρίας, είναι «να με θυμάστε με τον καλό τρόπο». Το κινητό του 34χρονου είναι κλειστό από τη στιγμή της δολοφονίας, με το τελευταίο στίγμα να είναι κοντά στο σπίτι του, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

//--> //-->

«Ήταν ήπιος, μιλούσε με όλους»

Χθες Πέμπτη 6 Απριλιου, φίλοι της οικογένειας μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ένας εξ αυτών ανέφερε η 71χρονη προσπαθούσε πολλά χρόνια να αποκτήσει παιδί. «Το έκανε με πολλή λαχτάρα. Δηλαδή της ήρθε πολύ χαρούμενο, δεν το περίμενε. Γιατί προσπάθησαν πάρα πολλές φορές, θα μπορούσε να ήταν και στη δική μου ηλικία τώρα το παιδί. Ήταν γύρω στα 38 όταν τον έκανε. Είχε δυσκολευτεί πάρα πολύ από ό,τι μου έλεγε και η μητέρα μου. Δεν μπορούσε να κάνει παιδί και τον έκανε σε αυτή την ηλικία και το ήθελε πάρα πολύ» είπε.

Άλλος είπε για το θύμα ότι «αντιμετώπιζε κάποτε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύτηκε μετά τον θάνατο του συζύγου της. Της ήρθε πολύ ξαφνικό. Ο γιος της με όλους μιλούσε, ήταν πολύ ήπιος, όποτε συναντούσα την μητέρα του, έλεγε τα καλύτερα λόγια, να παντρευτεί να της κάνει εγγόνια».

«Την πρόσεχε πάρα πολύ την μητέρα του ο φίλος μου, την πήγαινε βόλτες, ψώνια, δεν την άφηνε ποτέ μόνη της. Είχαν πολύ καλές σχέσεις. Τώρα δεν ξέρω πως το έκανε αυτό. Πριν τρεις μήνες είχαμε βγει για καφέ και του είχα πει οτι πρέπει να συνεχίσει κι εκείνος τη ζωή του, να την αφήσει μόνη της. Εκείνος δεν ήθελε να μείνει Χαλκηδόνα από ό,τι μου έλεγε, μου έλεγε ότι αν δεν ήταν η μητέρα μου μπορεί να πήγαινε και στο Λονδίνο μπορεί να έμενε και Θεσσαλονίκη, δεν ήθελε πάντως να μείνει στη Χαλκηδόνα», πρόσθεσε ένας φίλος του 34χρονου μητροκτόνου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News