Εύα Καϊλή: Εξοργισμένος ο Βέλγος δικηγόρος της μετά την αποφυλάκιση Παντσέρι

Ελλάδα
Εύα Καϊλή: Εξοργισμένος ο Βέλγος δικηγόρος της μετά την αποφυλάκιση Παντσέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο του Qatar Gate έχουν αποφυλακιστεί ο Παντσέρι και ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Πιθανότατα με βραχιολάκι θα επιστρέψει στο σπίτι του αύριο, από τις Βρυξέλλες ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι. 

Η αυριανή ημέρα είναι Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς, κι έτσι θα κάνει Πάσχα με την σύζυγό του, για την οποία ο βελγικός Τύπος αναφέρει ότι έχει ήδη φτάσει στις Βρυξέλλες.

Εξοργισμένος ωστόσο φέρετε να είναι ο Βέλγος συνήγορος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, σχετικά με την βελγική δικαιοσύνη. Ο Μαρί είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Απριλίου, Μεγάλη Πέμπτη για την Ελλάδα, στην ακρόαση της πελάτισσάς του, θα είναι σκληρός και προκλητικός, απέναντι στο προδικαστικό συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο του Qatar Gate έχουν αποφυλακιστεί ο Παντσέρι και ο σύζυγος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ενώ οι ευρωβουλευτές Καϊλή και Ταραμπέλα, παραμένουν στην φυλακή.

Σημειώνεται ότι η αποφυλάκιση του 67χρονου πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή, Παντσέρι, πραγματοποιείται, βάσει των όσων προέβλεπε η συμφωνία μεταμέλειας που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο με τη βελγική δικαιοσύνη.

Ο Παντσέρι συνελήφθη στις 9 Δεκεμβρίου 2022 και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές του Σεν Ζιλ στο Βέλγιο, για περίπου τέσσερις μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News