Άφαντος παραμένει ο 60χρονος μοναχός

Ελλάδα
Άφαντος παραμένει ο 60χρονος μοναχός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μοναχός φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ψυχολογικής φύσεως ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει και την επιθυμία να φύγει από το κελί στο οποίο διέμενε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, στο Άγιον Όρος για τον εντοπισμό του 60χρονου μοναχού, ο οποίος αγνοείται επί δύο ημέρες.

Όπως μετέφερε στο «Βήμα Ορθοδοξίας», μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αναπληρωτή Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αρίστο Κασμίρογλου, πρόκειται για έναν μοναχό από την περιοχή της Προβάτας (Η Προβάτα είναι περιοχή του Αγίου Όρους που υπάγεται στη Μονή Μεγίστης Λαύρας και όπου βρίσκονται κελιά της) και συγκεκριμένα από το κελί του Αγίου Αρτεμίου.

Ο μοναχός φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ψυχολογικής φύσεως ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει και την επιθυμία να φύγει από το κελί στο οποίο διέμενε.

Να σημειωθεί, πως το πρωί της Τετάρτης θα μεταβεί στην περιοχή 6μελές κλιμάκιο της εθελοντικής ομάδας διασωστών ΟΦΚΑΘ με τεχνικά μέσα (drone, θερμικές κάμερες) για να συνδράμει στις έρευνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News