SKY express: Δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην Κρήτη

Κρήτη
SKY express: Δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωρίστε από κοντά τη μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία και γίνετε μέλος της ομάδας της

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε από κοντά τη SKY express, τη μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Την Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 στο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», (1ος όροφος) από τις 10.00 έως τις 18.00, στελέχη της εταιρείας, περιμένουν νέες και νέους του τόπου μας που ενδιαφέρονται να ανοίξουν τα …επαγγελματικά τους φτερά για να τους ενημερώσουν για τις ευκαιρίες καριέρας στα πληρώματα καμπίνας.  

Η εταιρεία αναζητά υποψήφιες και υποψήφιους που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ομάδας της, που με βάση το Ηράκλειο, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με το νεότερο και πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στην Ευρώπη στο δίκτυο προορισμών της SKY express τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές της θέσης και να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα. Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουν τη δυνατότητα να παρουσιαστούν στην Ανοιχτή Ημερίδα με το επικαιροποιημένο βιογραφικό τους.

Η SKY express είναι η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, που αναδείχτηκε από το Eurocontrol ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία για το 2022. Κατά το 2022 η SKY express υπερτριπλασίασε την οργανική της ανάπτυξη και αύξησε κατά 300% τον αριθμό των επιβατών της. Μάλιστα, σε συνέχεια αυτής της δυναμικής ανάπτυξης που κατέγραψε το 2022, της πετυχημένης υλοποίησης του επενδυτικού της πλάνου με την προσθήκη νέων και μεγαλύτερων τύπων αεροσκαφών και του διαρκώς επεκτεινόμενου διεθνούς δικτύου της, συνεχίζει σταθερά τη δυναμική της πορεία θωρακίζοντάς τη διαρκώς όχι μόνο με νέες ιδέες και προϊόντα, αλλά και με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ειδικότερα, στον τομέα του ανθρώπινου κεφαλαίου, η εταιρεία διατήρησε και αύξησε το προσωπικό της μέσα στην πανδημία, προχωρώντας σε 390 νέες προσλήψεις κατά την τετραετία 2019-2022, με αποτέλεσμα σήμερα οι εργαζόμενοί της σε όλη την Ελλάδα να ξεπερνούν τους 600.

Βασικό μέλημα της SKY express παραμένουν πάντα οι άνθρωποί της, όπου και αν αυτοί βρίσκονται. Με την ίδια φροντίδα που χτίζει και περιβάλλει την εμπειρία των επιβατών της, ακριβώς με την ίδια φροντίδα και προσοχή διαμορφώνει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών μέσα στο οποίο δρουν, εργάζονται με ασφάλεια και αναπτύσσονται οι άνθρωποί της.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι, τα τελευταία δύο χρόνια η εταιρεία προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων AIRBUS A320neo, ενός AIRBUS A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Μέσα στο 2023 ο στόλος της, με την προθήκη δύο AIRBUS A321neo, πρόκειται να απαριθμεί 23 αεροσκάφη, συνεχίζοντας να διαθέτει το νεότερο και πιο «πράσινο» στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στην Ευρώπη.

Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί 24 διεθνείς προορισμούς. Μάλιστα, στις αρχές του 2021 η SKY express άνοιξε τα φτερά της στην Ευρώπη με αρχή την Κύπρο. Δημιούργησε έτσι ένα σημαντικό διεθνές αεροπορικό δίκτυο για την Ελλάδα που συνδέει δεκάδες χιλιάδες επιβάτες με κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με ανταγωνιστικούς ναύλους και δίνοντας στον επιβάτη τη δυνατότητα μίας άλλης οπτικής για το ταξίδι μέσα από μία απόλυτα ποιοτική και εξατομικευμένη εμπειρία, προσαρμοσμένης στις ξεχωριστές ανάγκες του.

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, η SKY express ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει δυναμικά το θερινό πτητικό της πρόγραμμα με απευθείας πτήσεις σε 12 χώρες, 29 προορισμούς του εξωτερικού, ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας για το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και αύξηση των διαθέσιμων θέσεων. 

Η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της τουριστικής κίνησης της χώρας μας και αυτό το καλοκαίρι με περισσότερες από 3.800.000 προσφερόμενες θέσεις, αυξημένες κατά 20% σε σχέση με πέρυσι κι επιχειρώντας από και προς 64 αεροδρόμια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Υλοποιώντας το φιλόδοξο επιχειρησιακό της πρόγραμμα, μετά το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ελλάδα, άνοιξε δρομολόγια για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς εξωτερικού. Απόφαση που δικαιώθηκε από τη δυναμική διεθνή πορεία της εταιρείας, αλλά και την εντυπωσιακή ανταπόκριση των επιβατών. Η σημαντική αυτή πρόοδος δεν μένει απαρατήρητη από τους κολοσσούς του κλάδου.

Με σκοπό την έλευση επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο, η SKY express διατηρεί στρατηγικές συμφωνίες διασύνδεσης με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, Emirates, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, Royal Jordanian, Transavia, Air Transat και easyJet.

Ως εκ τούτου, επιβάτες από Ευρώπη, Αυστραλία, Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή μπορούν να πετάξουν απευθείας προς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και να συνεχίσουν με ευκολία το ταξίδι τους σε οποιονδήποτε από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς εξυπηρετεί η SKY express από τη Λέρο και την Κάρπαθο, μέχρι την Αστυπάλαια και την Ικαρία.

Ένα διεθνές case study από την Ελλάδα και την SKY express , με την σφραγίδα της Google

Η εταιρεία πιστή στη δέσμευσή της προς τον ψηφιακό της μετασχηματισμό έκανε χρήση των πιο προηγμένων εργαλείων της Google (travel insights), ώστε να επιτύχει στοχευμένη και εξατομικευμένη επικοινωνία στους υποψήφιους ταξιδιώτες σε διεθνές επίπεδο, με τον πιο φιλικό και άμεσο τρόπο. Το αποτέλεσμα του έργου αυτού κατέταξε την SKY express στην πρώτη τριάδα των Ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιριών που αύξησαν την online επισκεψιμότητά τους σε σχέση με το 2019.  Ένα διεθνές case study από την Ελλάδα και την SKY express, με την σφραγίδα της Google. Αυτή η προηγμένη στρατηγική digital marketing αναγνωρίστηκε και σε τοπικό επίπεδο με σχετικές διακρίσεις που ανέδειξαν τη SKY express σε brand of the year.

Η επιτυχία της SKY express, πέρα από μια ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας, είναι και μια πηγή αισιοδοξίας: δείχνει ότι υπάρχει ένας διαφορετικός δρόμος ανάπτυξης της ευρωπαϊκής αεροπορικής βιομηχανίας. Δρόμος που στηρίζεται σε καλά σχεδιασμένη στρατηγική, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με ανταγωνιστικά εισιτήρια.

Η νέα τουριστική σεζόν ξεκινά και όλοι μαζί, δουλεύοντας με πάθος και όραμα, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα, δίνοντας με τις δυνάμεις μας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο τουριστικό προϊόν του νησιού και της χώρας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News