Νίκος Σειραγάκης: Συγκλονίζει ηθοποιός που είχε πέσει θύμα του - Έκανε τα παιδιά να πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό (vid)

Κρήτη
Νίκος Σειραγάκης: Συγκλονίζει ηθοποιός που είχε πέσει θύμα του - Έκανε τα παιδιά να πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δική του εξομολόγηση γυρίζει πίσω τον χρόνο σχεδόν δύο δεκαετίες, τότε που ο ίδιος έπαιζε μπάσκετ στην Κρήτη και είχε προπονητή τον άντρα που λίγο αργότερα έμελλε να καταδικαστεί για κακοποιήσεις 36 ανήλικων παιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποφυλάκιση του Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί για κακοποιήσεις 36 ανηλίκων στην Κρήτη.

Ανάμεσα στα θύματα του βιαστή, ήταν και ο ενήλικος πια ηθοποιός, Liam Ireland, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε πολλή γνωστή σειρά που προβάλλεται στην τηλεόραση. Η δική του εξομολόγηση γυρίζει πίσω τον χρόνο σχεδόν δύο δεκαετίες, τότε που ο ίδιος έπαιζε μπάσκετ στην Κρήτη και είχε προπονητή τον άντρα που λίγο αργότερα έμελλε να καταδικαστεί για κακοποιήσεις 36 ανήλικων παιδιών.

Μέσα από τον ίδιο περιγράφεται και ο εφιάλτης όλων εκείνων των παιδιών που είχαν πέσει θύματα του αδίστακτου προπονητή, ο οποίος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών και τους είχε κάνει να πιστέψουν πώς όσα συνέβαιναν ήταν φυσιολογικά, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

«Από την ηλικία των 10 ετών, με 13, πέρασα sexual abuse από τον προπονητή μου. Όταν τον έπιασαν, λέγαμε γιατί κάνουν τόσο κακό, σε έναν τόσο καλό άνθρωπο. Ήμασταν τόσο διεστραμμένοι», είπε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

Για εκείνον ο Σειραγάκης ήταν σαν πατέρας, μιας και ο ίδιος δεν είχε και έτσι εκμεταλλευόταν το ανήλικο αγόρι.

«Δεν είχα πατέρα και έψαχνα ένα father figure όπου μπορούσα να βρω και όταν πήγα στη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί», εξομολογήθηκε ο Liam Ireland.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News