Αγωνία για την λευκή τίγρη: Πότε αναμένεται η απόφαση για τη ζωή της

Ελλάδα
Αγωνία για την λευκή τίγρη: Πότε αναμένεται η απόφαση για τη ζωή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να παρθεί η απόφαση για ευθανασία - Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη

 Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει το ταλαιπωρημένο ζώο, που βρέθηκε παρατημένο σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται πολύ άσχημη.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις» σήμερα ή αύριο θα παρθεί η τελική απόφαση για το ταλαιπωρημένο ζώο, το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο κύκλος των εξετάσεων στη μικρή τίγρη έχει ολοκληρωθεί από 12μελή επιστημονική επιτροπή μετά τη τελευταία βιοψία που της έκαναν, ωστόσο η απόφαση αυτή αναμένεται να είναι δύσκολη.

Η ομοσπονδία καλεί τους φιλόζωους να σκέφτονται το καλό του ζώου και όχι μόνο συναισθηματικά και καλεί την Πολιτεία να πάρει μέτρα για να σταματήσει το παράνομο εμπόριο άγριων και ήμερων ζώων στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Νέμεσις

«Σήμερα Αύριο Θα Ανακοινωθεί η Απόφαση για τη μικρή τίγρη. Ο κύκλος των εξετάσεων έκλεισε με τελευταία τη βιοψία της οποίας το αποτέλεσμα έχει βγει. Η 12 Μελής επιστημονική επιτροπή έστειλε ήδη το πόρισμά της στο ΥΠΕΝ με ομόφωνη άποψη για το τι πρέπει να γίνει με γνώμονα τα επιστημονικά ευρήματα και το καλο του ζώου . Οι φιλοζωοι πολίτες πάντα θα πρέπει να λειτουργούν με γνώμονα το τι είναι το ωφέλιμο για ένα ζώο, λαμβάνοντας υπόψη τους την επιστήμη και όχι το δικό τους συναίσθημα . Αυτή η τραγική ιστορία δε πρέπει να μείνει μόνο στα συναισθήματα του πόνου ψυχής και της θλίψης αλλά να οδηγήσει τη Πολιτεία και τις Αρχές στη πάταξη του παράνομου εμπορίου άγριας και ήμερης ζωής που εδώ και χρόνια γίνεται στη χώρα μας, κάτω από τη μύτη των αδιάφορων ελεγκτικών αρχών.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News