Αττική: Συνελήφθη αστυνομικός γιατί χτύπησε οδηγό στη μέση του δρόμου (vid)

Ελλάδα
Αττική: Συνελήφθη αστυνομικός γιατί χτύπησε οδηγό στη μέση του δρόμου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι “είναι από την Ασφάλεια”, τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό», σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα

Ένα νέο επεισόδιο αστυνομικής βίας καταγγέλθηκε από οδηγό φορτηγού που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό με πολιτικά στη λεωφόρο Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός μαζί με ένα ακόμα άτομο χτύπησαν μέσα στη μέση του δρόμου έναν οδηγό φορτηγού.

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με το θύμα εκινείτο προς την παραλιακή όταν είδε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως υποστήριξε μιλώντας στο STAR, «ήμουν στην αριστερή λωρίδα. Έκανε δύο σφήνες, μπήκε μπροστά μου, έκανε ένα φρενάρισμα και κοκκάλωσε μπροστά μου. Αν δεν φρενάριζα θα γινόταν και ατύχημα».

Έπειτα, η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε καθώς ο οδηγός του φορτηγού αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση και από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι “είναι από την Ασφάλεια”. Τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Με χτύπησε στο αφτί και στο πρόσωπο γενικά. Με γρονθοκόπησε κανονικά. Με τα δυο χέρια μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο», κατήγγειλε ο οδηγός του φορτηγού.

//--> //-->

Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση υποστηρίζει ότι ούτε τον χτύπησε ούτε τον λήστεψε.

«Ούτε έχει προβεί σε κάποια κλοπή ούτε έχει γρονθοκοπήσει ή έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες», ανέφερε ο δικηγόρος του, Νίκος Αλεξανδρής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News