Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 34χρονος που φέρεται πως πυροβόλησε την μητέρα του (pics)

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 34χρονος που φέρεται πως πυροβόλησε την μητέρα του (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης, 4 Απριλίου, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από την Θεσσαλονίκη, κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής

Δολοφόνος της φαίνεται πως είναι ο 34χρονος γιος της. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή νωρίτερα σήμερα Τρίτη, 4 Απριλίου, μέσα σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη. Από το πρωί της Δευτέρας (4/4) η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

H γυναίκα είχε δεχθεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι, και εν τέλει οι έρευνες κατέληξαν στο ότι ο 34χρονος γιος της είναι ο δράστης της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έχει αφήσει γράμμα που εξηγεί τους λόγους του εγκλήματος και στο οποίο φέρεται να μιλά για οικονομικά θέματα.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ήδη τον δράστη και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό έτσι ώστε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Πώς εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του συνοδηγού, στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

Όπως ανέφερε στο Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Ο ίδιος εξήγησε ότι φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί, σύμφωνα με το Voria.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News