Σε Μιθριδάτη και ακίνητα επικέντρωθηκε η «πολιτική» αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Ζαχαριάδη

Ελλάδα
Σε Μιθριδάτη και ακίνητα επικέντρωθηκε η «πολιτική» αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Ζαχαριάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ομοφοβικές, σεξιστικές και χυδαίες συμπεριφορές» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Μιθριδάτη από τα ψηφοδέλτια

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Αδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2023. Οι δύο πολιτικοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους και για την οικονομία, την ακρίβεια αλλά και τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους Γιάννης Ραγκούσης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα αίματα άναψαν αναφορικά με τα ακίνητα τόσο του Γιάννη Ραγκούση όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «εκτιμώ πως το θέμα του κ. Ραγκούση θα έχει και συνέχεια» ενώ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει την αίσθηση ότι καλύπτει πλήρως τον Γιάννη Ραγκούση. Από την πλευρά του ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι η στήριξη προς τον κ. Ραγκούση «είναι απόλυτη και κατηγορηματική».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crmw0xxe5p21

Οσον αφορά την υποψηφιότητα Μιθριδάτη και τα tweets του ράπερ που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ομοφοβικές, σεξιστικές και χυδαίες συμπεριφορές» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει από τα ψηφοδέλτια. «Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γράψει ότι όλες οι γυναίκες, οι μανάδες σας, οι κόρες σας, οι αδερφές σας είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες», είπε. Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης κατηγόρησε τον υπουργό Ανάπτυξης για σεξιστικό λόγο.

Για το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα στήριξης της κοινωνίας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «το πρώτο τρίμηνο του 2023 η ελληνική οικονομία παρουσίασε πρωτοφανή υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και το 2022 έκλεισε τελικά με πρωτοφανή πλεόνασμα για τη χώρα μας. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η κυβέρνηση να ασκήσει την κοινωνική της πολιτική με νέα μέτρα τα οποία αν και όταν υπάρξουν θα ανακοινωθούν από τους αρμόδιους». Ο κ. Ζαχαριάδης από την πλευρά του διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν «αφού η οικονομία πηγαίνει τόσο καλά τα χρήματα των πολιτών να τελειώνουν στα μισά του μήνα και να υποφέρει», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «πρωτοφανή αδράνεια απέναντι στις πληθωριστικές πιέσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News