«Μπαράζ» συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα
«Μπαράζ» συλλήψεων το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 13 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Στη σύλληψη συνολικά 19 ατόμων, προχώρησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης της πόλης, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν, για την αντιμετώπιση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν 13 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Μεταξύ αυτών και δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 27 ετών, τους οποίους έπιασαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» της διεύθυνσης άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης, καθώς κατείχαν ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 54 γραμμαρίων.

Επιπλέον, το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν έξι άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 48χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως χθες το μεσημέρι, καθώς όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ χρόνων, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News