Κουτσούμπας στη Γερμανού: Πώς βγήκε το «αυτοί είστε», τα άπταιστα Γαλλικά και η ιστορία με την κόρη του (vid)

Ελλάδα
Κουτσούμπας στη Γερμανού: Πώς βγήκε το «αυτοί είστε», τα άπταιστα Γαλλικά και η ιστορία με την κόρη του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχουν μιλήσει άσχημα στην κόρη μου για εμένα χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ

Το «αυτοί είστε» που έχει πει παλαιότερα στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι χωρίς αμφιβολία η πιο δημοφιλής ατάκα του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Δεν μπορούσε, λοιπόν, να μην ερωτηθεί για τη συγκεκριμένη φράση κατά τη συνέντευξή του στο "Καλύτερα δεν γίνεται" και τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Το εννοούσα για όλη την πολιτική τους, είναι μία έκφραση που χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου ζωή και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το πήραν και έγινε πολύ γνωστό, viral», είπε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος δεν δίστασε να σχολιάσει και άλλες... παροιμιώδεις ατάκες του όπως για τη «Λιβαδειά» και τα... «φιντάνια».

//--> //-->

«Η δασκάλα που με έμαθε Γαλλικά»

Η πιο πρόσφατη viral στιγμή του Δημήτρη Κουτσούμπα πάντως ήταν τα Γαλλικά που μίλησε κατά τη συμμετοχή του στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση του Παρισιού, όπου ένωσε τη φωνή του με αυτή χιλιάδων κόσμου.

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ αποθεώθηκε για την προφορά του και μάλιστα αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πώς έμαθε να μιλά τη γλώσσα τόσο καλά, σύμφωνα με το news247.gr.

«Σε αυτή τη φωτογραφία που μου δείξατε είναι και η καθηγήτρια Γαλλικών που μας έκανε μάθημα στο σχολείο. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Εκεί έμαθα Γαλλικά. Στο σχολείο τα έμαθα. Δεν πήγα φροντιστήριο. Αλλά συνέχισε να τα χρησιμοποιώ, αλληλογραφούσα και μιλούσα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγα στη Γαλλία. Είχα ξαναπάει πριν από δύο χρόνια».

//--> //-->

Η ιστορία με την κόρη του που μοίραζε φυλλάδια

Η εκπομπή αποκάλυψε και μία ιστορία με πρωταγωνίστρια την κόρη του κ. Κουτσούμπα, η οποία κάποτε μοίραζε φυλλάδια του ΚΚΕ.

Όπως είπε και ο ίδιος ο γ.γ. της ΚΕ του κόμματος, «ήταν φοιτήτρια και μοίραζε φυλλάδια και μία κυρία της είπε ότι ο Κουτσούμπας σας κοροϊδεύει. «Εσείς μοιράζετε φυλλάδια κι αυτός έχει την κόρη του να σπουδάζει στην Αμερική», είπε η εν λόγω κυρία, με τον Δημήτρη Κουτσούμπα μάλιστα να προσθέτει πως η κόρη του δεν αποκάλυψε την αλήθεια: «Δεν της είπε ότι είναι κόρη μου».

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News