Θεσσαλονίκη: 12χρονος καταγγέλλει ότι τον βίασε ένας 15χρονος και ένας 11χρονος τους έβλεπε

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: 12χρονος καταγγέλλει ότι τον βίασε ένας 15χρονος και ένας 11χρονος τους έβλεπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης οι δύο ανήλικοι οδήγησαν τον 12χρονο στο σπίτι του ενός κι εκεί ο 15χρονος φέρεται να τον βίασε, ενώ ο 11χρονος φέρεται να παρακολουθούσε τον βιασμό του αγοριού

Μια άκρως σοκαριστική υπόθεση απασχολεί την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές Αρχές, ένας 15χρονος βίασε έναν 12χρονο και μάλιστα ένας 11χρονος παρακολουθούσε την αποτρόπαια πράξη.

Όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης οι δύο ανήλικοι οδήγησαν τον 12χρονο στο σπίτι του ενός. Εκεί ο 15χρονος φέρεται να τον βίασε, ενώ ο 11χρονος φέρεται να παρακολουθούσε τον βιασμό του αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έχει συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News