Ισόβια στον 55χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της (vid)

Ελλάδα
Ισόβια στον 55χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε και ήθελε να χωρίσουν

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα, τον Μάιο του 2022 επιβλήθηκαν στον 55χρονο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης, σύμφωνα με το thesstoday. Η 43χρονη Αΐντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου. Ακολούθησαν τριάμισι, μαρτυρικά, λεπτά για τη γυναίκα, η οποία βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που τη στραγγάλισε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος. Ο 55χρονος έσφιξε τα δάχτυλά του στον λαιμό της 43χρονης φαρμακοποιού και τα «έλυσε» όταν το θύμα είχε σταματήσει να αναπνέει. Ο 55χρονος είχε ισχυριστεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε και ήθελε να χωρίσουν.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών, και η γονική μέριμνα ανατέθηκε στους θείους τους.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cjuit1fngp8p

Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα

Υπενθυμίζεται πως το έγκλημα είχε καταγραφεί, μάλιστα, σε βιντεο απο κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Ο 55χρονος, ο οποίος στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα των παιδιών του όταν του ζήτησε να χωρίσουν και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, παρουσιάστηκε στην απολογία του με ένα ναρκισσιστικό παραλήρημα.

«Την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο. Κατά την απολογία του είχε ένα ναρκισσιστικό παραλήρημα λέγοντας "όταν μου είπε ότι χωρίζουμε, θυμήθηκα τον χωρισμό των γονιών μου που είχα ζήσει σαν παιδί κι ένιωσα ότι γκρεμίζεται η εκκλησία που είχα χτίσει τόσα χρόνια και την σκότωσα"» είπε στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Αΐντα, Μανώλης Βονικάκης.

Τι είχε πει όταν συνελήφθη

Ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία είχ πει: «Βρισκόμασταν με την Αΐντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι "θα ζητήσω διαζύγιο". Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News