Πώς να επιλέξετε κομψές και κλασικές γυναικείες τσάντες

Κρήτη
Πώς να επιλέξετε κομψές και κλασικές γυναικείες τσάντες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικείες τσάντες, το απόλυτο και αγαπημένο αξεσουάρ που βρίσκεται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα! Είναι γνωστό το πόσο λατρεύουμε τις τσάντες

Είναι ένα αξεσουάρ το οποίο συμπληρώνει, καθορίζει και απογειώνει κάθε μας εμφάνιση. Οι επιλογές για αγορά είναι παραπάνω από άφθονες. Υπάρχουν τσάντες μικρές, μεγάλες, shopper bags, ώμου, πλάτης, φάκελοι, θαλάσσης και η λίστα δεν σταματά εδώ.

Αυτό που ψάχνουν όμως περισσότερο οι γυναίκες και αγαπούν να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους, είναι οι κλασικές γυναικείες τσάντες. Κλασική τσάντα, θεωρείται εκείνη που με το χρώμα και το design της μπορεί να φορεθεί για πολλά χρόνια και σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης, ταιριάζει άψογα με τα περισσότερα ρούχα μας, προσφέροντάς μας επιλογές και βγάζοντάς σας από το δύσκολο δίλημμα "Τι τσάντα να κρατήσω σήμερα;". Γιατί οι κλασικές γυναικείες τσάντες, είναι για σχεδόν όλες τις περιστάσεις.

Κλασικές γυναικείες τσάντες: Tips για να επιλέξετε την καλύτερη!

Υπάρχουν πολλά είδη σε γυναικείες τσάντες. Πώς όμως θα επιλέξουμε μία κλασική; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι το στυλ. Αν θέλουμε να έχουμε μία τσάντα που θα είναι κλασική και δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα, θα πρέπει το στυλ της να είναι ανάλογο. Τέτοιες τσάντες είναι οι τσάντες ώμου και οι tote bags. Φυσικά το design θα κάνει την διαφορά. Παρατηρούμε ότι κάθε χρόνο η μόδα αλλάζει συνεχώς. Κάτι που φέτος είναι in, σε 2-3 χρόνια μπορεί και να μην είναι. Οι δερμάτινες τσάντες ή τύπου δερμάτινες για παράδειγμα, είναι κλασικές και δεν ακολουθούν πάντα την μόδα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα κλασικά υφάσματα.

Πολύ σημαντικό επόμενο tip, είναι το χρώμα. Το χρώμα καθορίζει όλη την τελική εμφάνισή μας και φυσικά το ύφος της τσάντας. Για παράδειγμα μία τσάντα με ιδιαίτερο design, σε κίτρινο χρώμα, δεν θα μπορούσε να είναι κλασική. Μία διαφανής τσάντα επίσης δεν θεωρείται κλασική. Φυσικά τις αγαπάμε, τις κρατάμε και τις επιλέγουμε, αλλά είναι από τα αξεσουάρ εκείνα που "έρχονται και φεύγουν" από την μόδα.

Κλασικά χρώματα για μία τσάντα που θα κρατάτε για χρόνια και σε πολλές περιστάσεις, είναι τα ουδέτερα χρώματα. Αυτά δηλαδή που συνδυάζονται και πιο εύκολα, όπως το μαύρο, το μπεζ, το καφέ, ακόμα και το γκρι.

Το μέγεθος της τσάντας που θα επιλέξουμε, κάνει την διαφορά. Μία μικρή τσάντα για παράδειγμα, τύπου τσαντάκι ή φάκελος, φυσικά και είναι κλασική επιλογή. Ωστόσο, δεν είναι τόσο βολική, και ταιριάζει περισσότερο σε πιο επίσημες περιστάσεις, για παράδειγμα γάμους, βαφτίσεις, επίσημα events. Μία μεγάλη τσάντα από την άλλη, με το κατάλληλο design, μπορεί να αποτελεί διαχρονικό αξεσουάρ για μία γυναίκα και ταυτόχρονα να της δώσει αυτό που τόσο επιθυμεί, ευελιξία και άνεση. Μία μεγάλη τσάντα χωράει πάρα πολλά αντικείμενα και έτσι μία γυναίκα μπορεί να την κρατάει από το πρωί ως το βράδυ, έχοντας μέσα όλα τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεται μέσα στην ημέρα.

Ανακαλύψτε τι πρέπει να έχει μια γυναικεία τσάντα.

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Τελικά, πέρα από όλα τα παραπάνω, τι άλλο μπορεί να καθορίσει τη διαχρονικότητα μιας τσάντας; Μα φυσικά οι λεπτομέρειες που έχει! Υλικά όπως το χρυσό λουράκι για παράδειγμα, θεωρούνται πιο ιδιαίτερα. Τα φερμουάρ και οι όμορφες ραφές, θεωρούνται κλασικές λεπτομέρειες που πρέπει να κοιτάει κάθε γυναίκα, πριν προχωρήσει στην αγορά μιας τσάντας. Το design επίσης, όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα δώσει άλλη νότα στο αξεσουάρ μας.

Σε κάθε περίπτωση, ιδανικά επιλέγουμε πιο "ουδέτερες" τσάντες, που δεν "φωνάζουν" και δεν έχουν τόση πληροφορία, ώστε να μπορούμε να τις συνδυάσουμε άνετα και με τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας.

Δείτε τις προτάσεις της MODIVO για γυναικεία αξεσουάρ και κοσμήματα https://modivo.gr/c/gynaikes/axesouar/kosmimata

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News