Εικόνες εγκατάλειψης στο Νοσοκομείο Ρίου: Πλημμύρισε από τα νερά και έπεσε η ψευδοροφή (vid)

Ελλάδα
Εικόνες εγκατάλειψης στο Νοσοκομείο Ρίου: Πλημμύρισε από τα νερά και έπεσε η ψευδοροφή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, τα νερά μπήκαν από την ταράτσα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει τμήμα της ψευδοροφής και να πέσουν σοβάδες στα καθίσματα των επισκεπτών

Εικόνες εγκατάλειψης έρχονται από το Νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα. Μια γερή βροχόπτωση ήταν αρκετή για να αναδείξει τα σοβαρά προβλήματα υποδομής του νοσοκομείου.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, τα νερά μπήκαν από την ταράτσα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει τμήμα της ψευδοροφής και να πέσουν σοβάδες στα καθίσματα των επισκεπτών.

Όπως λένε εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς το κτίριο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μια εργολαβία ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, που θα βελτιώσει το κέλυφος του νοσοκομείου και θα περιορίσει το πρόβλημα.

//--> //-->

Το Νοσοκομείο του Ρίου ωστόσο δεν είναι το μόνο νοσοκομείο του ΕΣΥ που έχει εγκαταλειφθεί. Πριν μερικές μέρες είδε το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για το Νοσοκομείο της Ρόδου, μέσα στο οποίο κόβουν βόλτες γάτες, ποντίκια και περιστέρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News