Απίστευτη καταγγελία γονιών: «Ξυλοκόπησαν την κόρη μας συμμαθήτριές της και ανέβασαν το βίντεο στο Tik Tok» (vid)

Ελλάδα
Απίστευτη καταγγελία γονιών: «Ξυλοκόπησαν την κόρη μας συμμαθήτριές της και ανέβασαν το βίντεο στο Tik Tok» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν οι γονείς της μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη τους έχει αυτή την αντιμετώπιση από τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς συχνά δεχόταν bullying

Θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της έπεσε μια μαθήτρια Γ' Γυμνασίου από σχολείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν οι γονείς της μαθήτριας, δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη τους έχει αυτή την αντιμετώπιση από τα συγκεκριμένα κορίτσια, καθώς συχνά δεχόταν bulling.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι μαθήτριες έστησαν καρτέρι στη συνομήλική τους και την ξυλοκόπησαν, ενώ μία εξ αυτών τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια, η παρέα των νεαρών κοριτσιών ανέβασε το βίντεο στο TikTok για να επιδείξουν τα «κατορθώματά» τους και να διαπομπεύσουν το κορίτσι.

Οι γονείς της κοπέλας έχουν προχωρήσει σε καταγγελία τόσο στις Αρχές όσο και στους επικεφαλής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ανέφεραν πως αυτή ήταν η πολλοστή φορά που το παιδί τους δέχεται bullying από τα... κορίτσια.

Στο βίντεο φαίνεται μία εξ αυτών, να τραβάει από τα μαλλιά το θύμα, να το πετάει κάτω και να συνεχίζει τη διαπόμπευση. Η κοπέλα βρισκόταν μέσα σε μία πιτσαρία και την έσυραν έξω από τα μαλλιά. Τα κορίτσια φοιτούν στη Γ' Γυμνασίου. Όπως είπαν οι γονείς της μαθήτριας, άλλες φορές της είχαν βάλει σκουπίδια στην τσάντα, είχαν αποπειραθεί να της κάψουν τα μαλλιά, ενώ την έχουν ξαναχτυπήσει κι άλλες φορές.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News