Δίκη δολοφονίας Άλκη Καμπανού: Συνεχίστηκε με ανάγνωση εγγράφων

Ελλάδα
Δίκη δολοφονίας Άλκη Καμπανού: Συνεχίστηκε με ανάγνωση εγγράφων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης, στον κατάλογο των οποίων περιλαμβάνονται

Με τη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων του κατηγορητηρίου συνεχίστηκε για 18η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με κατηγορούμενους 12 νεαρούς οπαδούς.

Ανάμεσα στα δεκάδες έγγραφα και αποδεικτικά μέσα που βρίσκονται στη δικογραφία ήταν τα τέσσερα βίντεο από την άγρια επίθεση, τα οποία προβλήθηκαν στην δικαστική αίθουσα, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να τοποθετούνται επί του περιεχομένου τους, σχολιάζοντας τις θέσεις και κινήσεις των εντολέων τους ως προς τους επίμαχους χρόνους του επεισοδίου, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν ότι δεν ήρθαν σε σωματική επαφή με τον Άλκη. Η διαδικασία συνεχίστηκε με την υποβολή των εγγράφων της υπεράσπισης.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης, στον κατάλογο των οποίων περιλαμβάνονται - μεταξύ άλλων - ιατροδικαστές που διορίστηκαν ως τεχνικοί σύμβουλοι για λογαριασμό κάποιων κατηγορουμένων. Οι καταθέσεις τους αναμένονται αργότερα, εντός των συνεδριάσεων του Απριλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News