Τρόμος για 18χρονη στον Ασπρόπυργο – 65χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει

Ελλάδα
Τρόμος για 18χρονη στον Ασπρόπυργο – 65χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νεαρό κορίτσι το οποίο κινούταν τραυματισμένο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 3, εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι και το αριστερό χέρι και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αστυνομικοί της ΟΠΚΕ

Για απόπειρα βιασμού μίας 18χρονης κοπέλας κατηγορείται ένας 65χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Το νεαρό κορίτσι το οποίο κινούταν τραυματισμένο στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα, λίγο μετά τις 3, εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι και το αριστερό χέρι και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αστυνομικοί της ΟΠΚΕ. Αμέσως οι αστυνομικοί προσέγγισαν την κοπέλα κι εκείνοι τους είπε ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αλλά τη χτύπησε με αντικείμενο που είχε στα χέρια του.

Η 18χρονη οδηγήθηκε στο Τ.Α. Ασπροπύργου μαζί με τη μητέρα της, όπου περιέγραψε τον άνδρα στους αστυνομικούς και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Περίπου στις 4:45 ο 65χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο αρχές εντόπισαν τον 65χρονο δράστη στη Νέα Ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News