Μυστήριο με την εξαφάνιση της 50χρονης Αγγελικής Κυβεριώτη - Η έκκληση της οικογένειας

Ελλάδα
Μυστήριο με την εξαφάνιση της 50χρονης Αγγελικής Κυβεριώτη - Η έκκληση της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Σεπτέμβριο - Για την αγνοούμενη έχει σημάνει Μissing Alert

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο αγνοείται μια 50χρονη γυναίκα, με τους οικείους της να εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η 50χρονη ψυχολόγος Αγγελική Κυβεριώτη για την οποία εκδόθηκε και missing alert εξαφανίστηκε στις 9/9/2022 κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της. Η οικογένεια της ψυχολόγου πιθανολογεί ότι η 50χρονη επηρεάστηκε αρνητικά όταν δεν προσελήφθη από τη δομή που βοηθούσε, όταν βγήκαν οι διορισμοί και ίσως κι αυτό να είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την εξαφάνισή της.

Μετά την εξαφάνιση της Αγγελικής ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με την αδελφή της και την ενημέρωσε πως την είδε ταλαιπωρημένη, σύμφωνα με το reader.gr.

«Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι η Αγγελική πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι γιατί τον γνώριζε από παλιά. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε τόσο ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα» είπε μεταξύ άλλων η αδελφή της μιλώντας στο «Τούνελ» της Νικολούλη.

Για την αγνοούμενη έχει σημάνει Μissing Alert. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ροζ κασκέτο, τζιν παντελόνι και μπουφάν, ροζ αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ηλίου. Έχει ύψος 1,72 ενώ είναι αδύνατη με μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News